Meet The Blender.

Vitamix on fiksu valinta – blenderimme ovat kestäviä, helppokäyttöisiä ja ne muuttavat ravinteikkaat ainekset maukkaiksi aterioiksi vain minuuteissa. Kaikki blenderimme on tehty helppokäyttöisiksi, mikä saa sinut käyttämään Vitamixiasi useammin ja näin saat maksimaalisen hyödyn sijoituksestasi.

Kiitos ajattoman muotoilun, fantastisen laadun ja uniikin takuun, voit käyttää Vitamixiasi vuodesta toiseen. Tulos on yhtä laadukasta kerta toisensa jälkeen.

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan uusia tekniikoita, tai jos haluat vain valmistaa täydellisen smoothien kotona, meiltä löytyy sopiva blenderi sinulle.

Vitamix-blenderit

A3500i

Ensiluokkainen blenderi kosketusnäytöllä, 5:llä valmiilla ohjelma-asetuksella, ohjelmoitavalla ajastimella, Self-Detect-toiminnolla sekä lukitustekniikalla.

Ascent 3500i sekoittaa vaativimmatkin ainekset täydelliseen koostumukseen joka kerta, vuosia eteenpäin.

A2500i

Ensiluokkainen blenderi 3:lla valmiilla ohjelma-asetuksella, digitaalisella ajastimella, Self-Detect -ominaisuudella sekä lukitustekniikalla.

Korkeatehoisella tekniikallaan Ascent 2500i sekoittaa vaativimmatkin ainekset täydelliseen koostumukseen joka kerta, vuosia eteenpäin.

A2300i

Ensiluokkainen blenderi nopeudensäädöllä, pulssitoiminnolla, digitaalisella ajastimella, Self-Detect -ominaisuudella sekä lukitustekniikalla.

Korkeatehoinen Ascent 2300i sekoittaa vaativimmatkin ainekset täydelliseen koostumukseen joka kerta, vuosia eteenpäin.

Pro 750

Fiksu ratkaisu! Vitamix Pro 750:ssä on ammattitason laitteen laatu ja tarkkuus, mutta hiljaisempi moottori ja elegantti muotoilu. Vitamix Pro 750 tarjoaa 5 valmista ohjelma-asetusta, mukaan lukien itsepuhdistustoiminto. 5 valmista asetusta varmistavat tehokkaan ja helpon puhdistuksen, walk-away mukavuuden sekä yhtenäiset tulokset smoothieita, jäisiä jälkiruokia ja keittoja sekä soseita valmistaessa.

Pro 300

Vitamix Professional Series 300:lla saat ammattitason tuloksia kotikeittiössä! Elegantti, matalampi malli mahtuu keittiön yläkaappien alle ja edesauttaa päivittäistä käyttöä.

TNC 5200

Total Nutrition Center 5200 on standardilaitteemme sinulle, joka haluat päästä alkuun ruoanlaitossa, jossa muutetaan luonnolliset raaka-aineet terveelliseksi, herkulliseksi ruoaksi. TNC 5200:lla valmistat niin keitot, jäätelöt, kuin soseetkin ja jauhat raaka-aineet pienimpään mahdolliseen jyväkokoon hetkessä.

@vitamixsuomi Instagramissa