Bataattirieska

Home / Reseptit / Kasvisruoka / Bataattirieska

Käytä tätä bataattirieskaa voileipänä tai gyro-kääreenä tai kuorruta se paistetuilla vihanneksilla ruokaisammaksi vaihtoehdoksi.

Ainekset

  • 5 isoa kananmunaa
  • 1 bataatti, kypsennettynä, kuorittuna
  • 60 ml vettä
  • 1 tl (3 g) suolaa
  • ½ tl jauhettua mustapippuria
  • 150 g mantelijauhetta
  • 3 tl kookosöljyä

Valmistus

  1. Laita munat, bataatti, vesi, suola ja pippuri Vitamix-kannuun ja sulje kansi.
  2. Valitse nopeus 1.
  3. Käynnistä laite ja nosta tehoa hiljalleen täydelle teholle.
  4. Blenderin käydessä, irrota kannen pieni tulppa ja lisää jauhoja hiljalleen kannen pienen reiän kautta.
  5. Sekoita 45 sekuntia, tampperia apua käyttäen jos tarpeellista.
  6. Kaada seos teräskulhoon.
  7. Kuumenna teflonpannu keskilämmöllä ja lisää ½ tl kookosöljyä.
  8. Annostele kauhalla kaksi annosta taikinaa kuumalle pannulle.
  9. Levitä taikinaa hieman, kunnes taikinakiekot on noin 15 cm halkaisijaltaan.
  10. Paista rieskoja noin 2 minuuttia ja käännä ne sitten toisin päin.
  11. Paista vielä 2 minuuttia toiselta puolelta ja nosta lautaselle tai leivinpaperille jäähtymään.
Related Posts

Leave a Comment

nine + five =

Vitamixin ammattilaitteetlöydät täältä!
+
HummusKoululaisten välipalat