Tämä Jyrki Sukulan munakoiso-kikhernetahna vie kielen mennessään! Herkullisen väristä ja vie suussa sulavaa. Se sopii erinomaisesti dipiksi, pihvin kylkeen tai leivän päälle levitteeksi.

Munakoiso-kikhernetahna

munakoiso-kikhernetahna

Ainekset

  • 1 kpl munakoiso
  • 1 dl kypsiä kikherneitä
  • 1 dl luonnonjogurttia (10%)
  • 1 ruukku korianteria
  • 2 kpl limen mehu
  • chilijauhetta
  • inkiväärijauhetta
  • suolaa
  • oliiviöljyä

Valmistus

  1. Voitele munakoiso oliiviöljyllä ja paista uunissa (170°C), noin 30 minuuttia, tai kunnes se on pehmeää. Irrota kuoret ja soseuta se Vitamixissa.
  2. Lisää jogurtti ja kikherneet. Soseuta tasaiseksi. Lisää mausteet ja limemehu.
  3. Tarkista maku ja ja tarjoa paahdetun leivän tai paistetun pihvin kera.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.