Parsakaali-juustokeitto

Tämä herkullinen keitto, kuten muutkin “Vitamix-keitot”, valmistuu vain kuudessa minuutissa. Lisää sekaan pari höyrytettyä parsakaalia lisätekstuuriksi ja nauti vaivattomasti syntyneestä suurherkusta!

Parsakaali-juustokeitto

Parsakaali-juustokeitto

Annoskoko: 480 ml (2 kuppia)
Valmistusaika: 15 minuuttia

Ainekset

  • 2,5 dl maitoa
  • 1,2 dl (38 g) raastettua cheddarjuustoa
  • 200 g parsa- tai kukkakaalia (tuoretta tai pakastettua), keitettynä tai höyrytettynä
  • 1 tl sipulia hienonnettuna
  • 1/2 kana- tai kasvisliemikuutiota

Valmistus

  1. Laita ainekset Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja kiinnitä kansi.
  2. Valitset nopeus 1.
  3. Käynnistä laite ja kasvata nopeutta nopeasti teholle 10, lopulta täydelle teholle (High).
  4. Sekoita 5–6 minuuttia tai kunnes kannen alta nousee höyryä.
  5. Tarjoile höyrytetyn parsakaalin kera jos haluat keittoon hieman lisää tekstuuria.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.