Persilja-pinaattipesto

Home / Reseptit / Dipit ja levitteet / Persilja-pinaattipesto

Pinaatti ja persilja korvaavat perinteisen basilikan tässä maukkaassa variaatiossa perinteisestä pestokastikkeesta. Käytä pestoa esimerkiksi yksinkertaisen pesto-pastan valmistukseen, tai sivele sitä kalan tai kanan pintaan ennen paistamista ja nauti upeista aromeista!

Persilja-pinaattipesto

Määrä: 360 ml
Aika: 15 min

Ainekset

  • 120 ml oliiviöljyä
  • ½ tl suolaa
  • 145 g (1,5 L) baby pinaattia
  • 50 g tuoretta persiljaa, tiiviisti pakattuna
  • 60 g raastettua parmesanjuustoa
  • 2 rkl saksanpähkinöitä
  • 1 valkosipulinkynsi

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  2. Valitse nopeus 1.
  3. Käynnistä laite ja nosta teho hiljalleen nopeudelle 10, sitten täydelle teholle (High).
  4. Sekoita 25–30 sekuntia. Voit käyttää tampperia apunasi ja työntää aineksia teriä kohti laitteen käydessä.

Vinkki

Tästä reseptistä tulee tarpeeksi pestoa peittämään n. 700g keitettyä rusettipastaa.

Related Posts

Leave a Comment

one × four =

Vitamixin ammattilaitteetlöydät täältä!
+
sitrus-ohrasalaattivegaanit, gluteenittomat cannellonit