Tämä on joulupipareiden ideaali kuorrute! Se on helppo levittää ja kuivuu kovaksi. Jos haluat kuorrutteesta vielä paksumpaa, lisää yksinkertaisesti enemmän tomusokeria sekaan, kunnes koostumus on haluamasi paksuista.

Ainekset

  • 115 g (6 kpl ) kananmunan valkuaista
  • 1 tl sitruunamehua
  • 1 kg (1,4 L) tomusokeria
  • ruokavärejä (jos haluat värjätä kuorrutuksen)

Valmistus

  1. Laita kananmunan valkuaiset Vitamix-kannuun ja sulje kansi.
  2. Valitse matalin nopeus ja käynnistä laite. Sekoita 4 min, tai kunnes vaahdosta muodostuu jäykkiä huippuja. Sammuta laite.
  3. Poista kansi ja lisää sitruunamehu ja tomusokeri. Sekoita 30 sekuntia matalimmalla teholla, tai kunnes ainekset ovat kokonaan sekoittuneet.
  4. Jos haluat, voit värjätä kaiken tai osan sokerikuorrutteesta lisäämällä sekaan ruokavärejä. Lusikoi pursotinpussiin ja pursota. Anna koristeltujen keksien kuivua yön yli.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.