Vitamix Ascent A3500i, grafiitin harmaa, paketti lisäosilla

999,50

Ensiluokkainen blenderi kosketusnäytöllä, 5 valmista ohjelmaa (Smoothiet, Jäiset jälkiruoat, kuumat keitot, kastikkeet ja levitteet, itsepuhdistus), ohjelmoitava ajastin, SELF-DETECT-tekniikka jolla laite tunnistaa sekoitusastian koon ja säätää sekoitusasetuksia sen mukaan, sekä Interlock-lukitustekniikka joka huolehtii ettei kone käynnisty ellei kannu tai sen kansi ole kunnolla kiinni.

Tällä korkeatehoisella sekoitustekniikalla sekoitat raskaimmatkin seokset täydelliseen koostumukseen joka kerta, vuosia eteenpäin! Ascent-sarjalla on 10 vuoden täystakuu.

Paketti sisältää: A3500i: moottoriosa, 2 litran kannu, tampperi (sauva), ohjekirja kaikilla kielillä, First Blends inspiraatiokirja (Engl). STARTKIT (68391), joka sisältää: 1 kpl 225 ml sekoituskulho kannella, 1 kpl 600 ml sekoituspullo kannella, sekä teräosa. Ascent tampperin pidike (64585). Under blade scraper (64584)

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 69771 Osastot: ,
 

Kuvaus

Vitamix A3500i, grafiitin harmaa, lisäosilla

Tämä blenderi on Ascent 3500i, upealla grafiitin harmaalla värillä. Grafiitin harmaa on kaunis ja tyylikäs tumman harmaa, ja mattaisempi, kuin muut Ascent-sarjan värit. Täydellisen sekoituskokemuksen luomiseksi, olemme lisänneet juhlavuoden pakettiin loistavia lisäosia: Ascent Startkit johon kuuluu 600 ml smoothiepullon mallinen sekoitusastia sekä 225 ml pienempi sekoituskuppi (teräosa sisältyy pakettiin), tampperin pidike, jolla saat tampperin näppärästi kiinni koneen runkoon niin että se on aina saatavilla eikä huku, sekä super käytännöllinen under blade scraper – erikoismuotoiltu nuolija, jolla saat sekoitukset helposti kaavittua terien alta ja väleistä.

Vitamix Ascent A3500i on osa Vitamixin Ascent-sarjaa, joka nostaa korkeatehoisen blendaamisen aivan uudelle tasolle. Ascent ovat ensimmäinen sarja blendereitä, joissa on sisäänrakennettu langaton teknologia. Tämän teknologian ansiosta voimme jatkossakin kehittää monia älykkäitä ratkaisuja yhteen ja samaan blenderiin. Ascent-sarja antaa myös mahdollisuuden luoda aivan oman blendausjärjestelmäsi – joka mukautuu juuri sinun elämäntyyliisi, kiitos erikokoisten lisäosien, joiden koon laite tunnistaa automaattisesti ja säätää sekoitusasetuksia sen mukaisesti.

Mikä tekee Vitamix Ascent A3500i:stä uniikin?

 • Uusi tyylikäs design, sekä täysin läpinäkyvä kannu – kantta myöten. Näin saat parhaan mahdollisen näkyvyyden sekoituksiisi.
 • 5 valmista ohjelmaa: Smoothiet, Jäiset jälkiruoat, Kuumat keitot, Kastikkeet ja levitteet, Itsepuhdistus.
 • Kosketusnäyttö, joka on helppo käyttää ja puhdistaa.
 • SELF-DETECT-tekniikka, joka säätää ohjelma-asetuksia ja sekoitusaikaa käyttämäsi sekoitusastian koon mukaan.
 • Interlock-lukitustekniikka, joka estää konetta käynnistymästä jos kannun kansi tai kannu ei ole kunnolla paikoillaan.
 • Portaaton nopeudensäätö ja pulssitoiminto joiden avulla saat työstettyä Vitamixilla kaikki haluamasi tekstuurit ruokaan.
 • 2 litran kannu, joka on valmistettu BPA-vapaasta Eastman Tritan-kopolyesteristä.
 • Pakkauksen mukana toimitetaan BPA-vapaa sauva (tampperi), jolla voit työnnellä aineksia teriä kohti koneen käydessä. Tämän ansiosta Vitamixilla on helppoa ja nopeaa työstää paksujakin massoja, tarvitsematta pysäytellä konetta ja kaapia massaa kannun seinämiltä kuten perinteisillä tehosekoittimissa. Tampperia voidaan käyttää kaikilla nopeuksilla.
 • Yhteensopiva Ascent-sarjan pienempien sekoitusastioiden kanssa: pienet sekoituskupit (225 ml) sekä sekoituspullot (600 ml) jotka tuovat lisähelppoutta arkeen ja tekevät pientenkin määrien blendaamisesta todella helppoa ja vaivatonta.
 • 10 vuoden täystakuu, jonka ansiosta voit blendata huoletta vähintään vuosikymmenen! Takuu kattaa moottoriosan, kannun ja tampperin, eli koko laitteen sekä mahdolliset takuutyöt ja toimituskulut huoltoon ja takaisin.
 • Vitamix Ascent 3500i on saatavilla juhlavuoden värissä grafiitin harmaa, tai harjattu teräs.

Vitamix Ascent Startkit

Sekoita pienet annokset suoraan tarjoiluastiaan. Ascent-sarjan pieni 225 ml sekoituskuppi on loistava esim. peston valmistukseen, sipulin silppuamiseen, kahvin jauhamiseen, kastikkeiden, levitteiden ja tuorepuuroannosten valmistamiseen, ym. Settiin kuuluva 600 ml sekoituspullo puolestaan on täydellinen smoothieiden tai pienempien annosten valmistamiseen. Pieniin sekoitusastioihin voit helposti esim. valmistella ainekset jo edellisenä iltana ja aamulla vain nostat ne moottoriosan päälle ja surautat seokset valmiiksi. Sekoitusastioiden mukana toimitetaan kannet, joiden ansiosta voit käyttää niitä myös säilytykseen! Näin vältyt myös ylimääräiseltä tiskiltä.

 • SELF-DETECT ™ – tekniikka tunnistaa sekoitusastian koon ja säätää sekoitusasetuksia sen mukaan.
 • Valmistettu vahvasta, kulutusta kestävästä, BPA-vapaasta Eastman Tritan ™ kopolyesteristä. Kaikki sekoitusastiat, kannet ja teräosa voidaan pestä astianpesukoneessa.
 • Laserleikatut terät on valmistettu samasta karkaistusta ruostumattomasta teräksestä, kuin kaikki muutkin Vitamix-kannujen terät ja näin voimme taata niillä aina parhaat tulokset ja eliniän.
 • Sama teräosa sopii kaikkiin pieniin sekoitusastioihin.
 • 3 vuoden täystakuu.
 • Yhteensopiva vain Ascent-sarjan blendereiden kanssa.

Tampperin pidike Ascent-sarjaan

Ascent-sarjan tampperin pidike on pieni, mutta todella hyödyllinen lisäosa. Sen avulla saat kiinnitettyä tampperin moottoriosan kylkeen haluamallesi puolelle ja näin se on aina helposti saatavilla, kun sitä tarvitset.

Under Blade Scraper

Nimensä mukaisesti tämä nuolija on muotoiltu niin, että saat sen avulla helposti kaavittua massat Vitamix-kannusta terien alta ja väleistä, sekä tietenkin kannun seinämiltä. Tämä nuolija sopii kaikkiin Vitamix-kannuihin.