Vegaaninen Avokado-Suklaakakku

Tämä vegaaninen suklaakakku on upea kulinaarinen kokemus kaikille! Erinomainen valinta jos päivällisseurueeseen kuuluu erilaisia ruokavalioita noudattavia. Tämä maistuu siis niin vegaaneille kuin sekaaneille. Ravinteikas kakku ei vaadi lainkaan paistamista!

Vegaaninen avokado-suklaakakku

Määrä: 1 kakku
Aika: 4o min

Ainekset

  • 350 g hasselpähkinöitä
  • 1,2 dl + 1 rkl kookosöljyä, käytetään osissa
  • ripaus suolaa
  • 2,5 dl (135 g) taateleita, ilman kiviä
  • 1 vaniljatanko
  • 1,2 dl agavesiirappia
  • 5 avokadoa, ilman kiveä ja kuorittuna
  • 2,5 dl (100 g) kaakaojauhetta
  • 3 rkl jauhettuja gojimarjoja

Valmistus

  1. Laita hasselpähkinät Vitamix-kannuun ja kiinnitä kansi.
  2. Pulssita 8–12 kertaa, työnnellen samalla aineksia teriä kohti tampperia apuna käyttäen. Laita pähkinät kulhoon ja sivuun odottamaan.
  3. Sekoita 1 rkl kookosöljyä ja suolaa pähkinärouheen sekaan ja sekoita. Painele sekoitus sitten pyöreän irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle.
  4. Laita sitten 1,2 dl kookosöljyä, taateleita, vaniljatanko ja agavesiirappi Vitamix-kannuun mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  5. Valitse nopeus 1, käynnistä laite ja nosta tehot täydelle teholle. Sekoita 25 sekuntia, samalla tampperilla aineksia teriä kohti painellen. Kaada seos kulhoon.
  6. Laita kaikki avokadot kannuun ja kiinnitä kansi.
  7. Valitse nopeus 1, käynnistä laite ja nosta tehot täydelle teholle. Sekoita 30 sekuntia. Sekoita avokadotahna muihin aineksiin kulhossa.
  8. Lisää sitten kaakao ja gojimarjat kulhoon ja sekoita ne huolellisesti.
  9. Kaada suklaatäyte kakkuvuokaan. Peitä vuoka kelmulla ja nosta jääkaappiin yön yli.
  10. Leikkaa kakku paloiksi ennen tarjoilua.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.