Lindenbaum Agenturer AB:n käytännöt henkilötietojen käsittelyssä, GDPR-lain mukaisesti

Johdanto

Lindenbaum Agenturer AB (Vitamix Sverige / Vitamix Suomi) kerää henkilökohtaista tietoa sinusta, jotta voisit asioida verkkokaupassamme ja jotta saisit ostamasi tuotteet toimitettuna kotiisi. Käytämme tietoja myös tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen palvelun jos esimerkiksi laitteesi sattuisi menemään rikki. Lindenbaum Agenturer AB huolehtii tietojesi koskemattomuudesta ja tavoitteemme on, että voit tuntea olosi turvalliseksi ja että luovuttamiasi tietoja käsitellään huolellisesti.

Mitä henkilötietoja käsitellään?

Henkilötiedoiksi lasketaan tiedot jotka suoraan tai välillisesti voidaan kohdistaa elävään, fyysiseen henkilöön.  ‘

Saatat luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi Lindenbaum Agenturer AB:lle suoraan tai epäsuorasti monin tavoin, kuten vahvistaessasi ostoksen verkkosivustollamme, kun otat meihin yhteyttä suoraan, täyttäessäsi huoltolomakkeemme tai tilatessasi uutiskirjeemme. Tiedot koostuvat pääasiassa nimestä, osoitteesta, sähköpostiosoitteesta ja puhelinnumerosta. Laskunmaksun yhteydessä käsitellään myös henkilökohtaista tunnistenumeroa, jonka suorittaa Klarna (Klarna-maksuilla, lue omat tietojenkäsittelypolitiikkansa täällä).

Sivustomme sisältää toiminnallisuuksia, jotka ovat yhteydessä Facebookiin ja Google Analyticsiin. Pyydämme sinua tutustumaan näiden palveluiden henkilötietojen käsittelyyn liittyviin tietosuojakäytäntöihin erikseen.

Miten henkilötietoja käytetään ja mihin tarkoituksiin?

Henkilökohtaisia tietojasi käsitellään, jotta voimme vastaanottaa ja lähettää tilauksesi, mutta myös silloin, kun meidän tarvitsee ottaa sinuun yhteyttä tilaukseesi liittyen. Tietoja ei käytetä pelkästään auttamaan sinua tekemään ostoksia ja käsittelemään tilausta, mutta myös estämään petoksia. Voimme myös käyttää henkilötietoja markkinointitarkoituksiin. Tämä voi sisältää uutisjulkaisuja, mutta sinulla on toki aina oikeus kieltää tietojesi käyttö markkinointitarkoituksessa. Voit lopettaa tilauksen sähköpostitse linkin kautta tai ottaa yhteyttä suoraan osoitteeseen info@vitamixsuomi.fi. Sähköpostiosoitteesi tallentuu automaattisesti Mailchimp-palveluun tilatessasi uutiskirjeemme.

Oikeusperuste

Lindenbaum Agenturer käsittelee henkilötietosi aina sovellettavan lain mukaisesti. Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toimittaa ostoksesi ja antaa sinulle parhaan mahdollisen palvelun, mutta myös ottaa sinuun yhteyttä, mikäli tilauksen yhteydessä on tapahtunut jotain odottamatonta.

Henkilötietojen luovuttaminen

Lindenbaum Agenturer käyttää alihankkijoita tilauksesi toimittamisessa. Nämä alihankkijat voivat saada henkilökohtaiset tiedot, jotka ovat välttämättömiä tuotteiden toimittamisessa kotiisi saakka. Heidän on tiedettävä, kuka tilasi ja minne tavara toimitetaan.

Henkilötietojen tallentaminen

Henkilökohtaisia tietojasi säilytetään vain niin kauan kuin meillä on velvollisuus hallinnoida ostoa tai tarjota sinulle takuupalveluita ja niin kauan kuin haluat vastaanottaa meiltä sähköpostia tai niin kauan kuin meidän on tallennettava ne lailla (esimerkiksi kirjanpitotarkoituksiin).

Menettelytavan laajuus

Sivustollamme on linkkejä muihin sivustoihin, joita emme hallinnoi. Emme ole vastuussa muista sivustoista, joilla päätät vierailla verkkosivustomme olevien linkkien kautta. Emme myöskään ole vastuussa näiden sivustojen yksityisyyden suojaa koskevista käytännöistä tai henkilötietojen käsittelymenetelmistä. Suosittelemme, että tarkistat näiden muiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöt erikseen jotta ymmärrät miten he keräävät, käyttävät ja jakavat henkilötietojasi.

Oikeutesi

Sinulla on tiettyjä oikeuksia Lindenbaum Agenturer AB:hen nähden, i egenskap av personuppgiftsansvarig för bolagets behandlingar av dina personuppgifter.

Sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietolain nojalla:

  • Oikeus informaatioon – oikeus saada vahvistus ja tietoa henkilötietojesi käsittelystä.
  • Oikeus oikaisuun – oikeus saada virheelliset tiedot korjattua.
  • Oikeus tietojen poistamiseen – oikeus saada tietosi poistettua. Tämä oikeus on rajoitettu sellaisiin tietoihin, joita lain mukaan saadaan käsitellä vain omalla suostumuksellasi.
  • Oikeus rajalliseen käsittelyyn – oikeus vaatia, että henkilötietojen käsittelyä rajoitetaan, esimerkiksi jos olet sitä mieltä, että tiedot eivät pidä paikkaansa.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen – oikeus vaatia, että henkilötiedot voidaan siirtää henkilötietojen rekisterinpitäjältä toiselle. Tämä oikeus rajoittuu tietoihin, jotka olet itse luovuttanut meille.
  • Voit koska tahansa ottaa meihin yhteyttä ja harjoittaa ym. oikeuksiasi. löydät yhteystietomme sivun alalaidasta. Jos koet, että henkilötietojemme käsittelytapa ei vastaa tietosuoja-asetuksen vaatimuksia, on sinulla myös oikeus tehdä valitus tietotarkastusvirastolle, joka on toimintavaltainen viranomainen.

Mahdolliset muutokset käytäntöihin

Jos päätämme tehdä merkittäviä muutoksia henkilötietojen käsittelyyn liittyviin käytäntöihimme, tulemme tarpeen vaatiessa ottamaan sinuun yhteyttä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysymyksiä näistä käytännöistä, tai jos haluat käyttää jotakin yllä mainituista oikeuksistasi, olethan yhteydessä meihin. Yhteystiedot löydät alta:

info@lindenbaum.se
+46 8-570 347 77

info@vitamixsuomi.fi
+358 400 549 969

Lindenbaum Agenturer AB
Hardemogatan 7
S-124 67 Bandhagen