Kauppa

Vitamix Ascent-sarja

Ascent A3500i, A2500i & A2300i

Premium blenderit viimeistellyllä designilla.

Tämän päivän älykkäintä blenderitekniikkaa jonka avulla onnistut täydellisesti kerta toisensa jälkeen.

Sekoita kovimmatkin ainekset täydellisesti joka kerta!

Malleista A2300i ja A2500i saatavilla 4 väriä (värivaihtoehdot tuote-sivulla) ja A3500i-mallista rosteri.

Ascent-sarjan pienemmät sekoitusastiat

Tarvitset vain yhden aloituskitin jossa teräosa. Samaa teräosaa voit sen jälkeen käyttää kaikkien pienien sekoitusastioiden kanssa.

Muut Ascent-sarjan lisäosat

Vitamix Explorian -sarja

Vitamix Explorian E310, E320 ja E520

Vitamixin Explorian-sarja on Ascent-sarjaa analogisempi – siinä ei ole digitaalisia ajastimia tai interlock-järjestelmää. Explorian-sarjasta löydät huokean E310-mallin pieniin talouksiin, E320-mallin josta saat hieman enemmän tehoja ja isomman kannun, sekä E520-mallin, jossa on lisänä 3 valmista ohjelmaa sekä värivaihtoehtoina punainen, musta ja valkoinen. Explorian-sarjaan löytyy myös laaja kavalkadi hyödyllisiä lisäosia ja eri kokoisia kannuja ja sekoitusastioita.

Vitamix Lisäosat

Vitamix-lisäosat

Lisäosien kanssa voit käyttää Vitamixiasi entistä monipuolisemmin. Jauha jyviä jauhoiksi, kahvia puruiksi tai valmista pieniä annoksia lastenruokaa suoraan säilytysastiaan. Helpottaisiko elämääsi jos voisit valmistaa smoothiesikin suoraan smoothiepulloon ja ottaa mukaasi?

Pienet sekoitusastiat

Ascent-sarjaa voit täydentää näillä pienillä sekoitusastioilla. Tarvitset vain yhden teräosan – se sopii kaikkiin pieniin sekoituskulhoihin.