Miksi Vitamix

Vitamix on niin paljon enemmän kuin pelkkä “smoothie-kone”. Vitamixilla valmistat kaiken höyryävän kuumista keitoista sorbetteihin, pähkinävoihin, kastikkeisiin, taikinoihin ja paljon muuhun!

Aamupala – Lounas – Päivällinen – Välipalat, tutustu uusiin aineksiin ja tekniikoihin, et ikinä kyllästy ruoanlaittoon! Valmistajalta, joka on tuottanut ja hionut yhtä tuotetta vuodesta 1939 – täydellistä blenderiä!

lämmin keitto

Intohimo

Tulet rakastamaan Vitamixia samoista syistä kuin ammattikokitkin – Vitamix tekee elämästäsi helpompaa! Halusit sitten kokeilla erilaisia yksinkertaisia tai edistyneempiäkin tekniikoita, tai valmistaa yksinkertaisesti terveellistä arkiruokaa, Vitamix auttaa sinua suoriutumaan tehtävästä kuin ammattilainen.

Tästä syystä ei olekaan ihme, että löydät Vitamixeja niin ammatti- kuin kotikeittiöistäkin kautta maailman.

Sijoittamalla Vitamixiin, sijoitat terveelliseen ruoanlaittoon ja sitä kautta omaan terveyteesi. Lupaamme, että siitä tulee paras työkalu keittiössäsi!

Älä luota vain meidän sanaamme – tarkista vaikka hashtag #myvitamix niin näet itse miten onnelliset Vitamixin käyttäjät ottavat laitteistaan ilon irti.

Monipuolisuus

Säädettävä, portaaton nopeudensäätö antaa sinun hienosäätää ruokien tekstuuri juuri sellaiseksi kuin haluat – sametin sileistä soseista rouheaan salsaan.

Jopa 5 valmista ohjelmaa tekevät arjestasi helpompaa sillä niiden avulla laite käytännössä hoitaa ruoanlaiton puolestasi.*

Pulssitoiminnon avulla silppuat aineksia kätevästi. Ascent-sarjaan voit lisäksi halutessasi hankkia lisäksi pienempiä sekoitusastioita (225 ml) sekä sekoituspulloja (600 ml) joiden ansiosta pienimmätkin määrät onhelppo sekoittaa täydellisiin tekstuureihin ja voit tarjoilla ruoat suoraan sekoitusastiasta.

*Tutustu eri Malleihin löytääksesi itsellesi sopivimman

Vitamix veitsenterät

Korkea laatu

Riippuen valitsemastasi Vitamixista, laitteellasi on 5-10 vuoden täystakuu. Takuu kattaa kaiken mitä laitteen mukana toimitetaan, sekä työt, varaosat ja mahdolliset postikulut. Voit siis käyttää Vitamixiasi huoletta!

Veitsenterät on suunniteltu käsittelemään raskaimmatkin seokset. Ne ovat laserleikattua ruostumatonta terästä. Vahvan rakenteen ansiosta ne hoitavat täydellisesti hienontamisen, vaivaamisen, sekoittamisen ja soseuttamisen.

Kaikki laitteemme on valmistettu kestämään vuodesta toiseen – tuottaen saman korkealaatuisen tuloksen kerta toisensa jälkeen. Laitteemme on myös suunniteltu helppokäyttöisiksi, minkä vuoksi ne saavatkin olla keittiön työpöydällä päivittäisessä käytössä.

Kun sijoitat Vitamixiin, tiedät että saat käyttöösi korkealaatuisen laitteen vuosiksi eteenpäin, ja kenties pidempäänkin. Olemme kuulleet vanhojen Vitamixien jatkaneen perintökalleuksina seuraavillekin polville.

Kestävyys

Avain Vitamixin moottorin pitkään elinikään on ylikuumenemisen estäminen. Ylikuumenemissuojan, joka on sisäänrakennettuna kaikissa laitteissamme, lisäksi insinöörimme ovat huolehtineet ilmankierron optimoimiseen moottorin ympärillä kanavoimalla osan ilmasta juuri siihen osaan joka kuumenee eniten. Tuloksena on vähemmän melua ja luotettavampi moottori joka tekee tehtävänsä tehokkaasti vuodesta toiseen.

Laitteen jokaisen komponentin optimoiminen niin, että ne työskentelevät täydellisessä yhteistyössä, luoden aina saman korkealaatuisen tuloksen, vaatii paljon työtä. Vuosikymmeniä saman laitteen kehittämiseen satsaaminen on auttanut meitä luomaan blenderin jolla jokainen laitteen omistaja pystyy luomaan täydellisiä makuja ja tekstuureja kerta toisensa jälkeen.

kestävyys

Tutustu tarkemmin

tutustu vitamixiin. vitamixin ominaisuuksia kuvassa

Helppokäyttöinen

Käyttäjäystävällinen nopeudensäädin tekee vaikeimmistakin resepteistä yksinkertaisia. Voit käyttää manuaalista nopeudensäätöä tai valmiita ohjelmia (riippuen mallista, valmiita ohjelmia on 0-5 ). Uusissa Ascent-sarjan laitteissamme on sisäänrakennetu digitaalinen ajastin jonka avulla voit helposti seurata sekoitusaikoja  ja välttää ainesten ylisekoittumisen. Kun taas haluat hienontaa aineksia hienosti tai karkeasti, on pulssitoiminta puolestaan erityisen näppärä.

Tampperi

Jokaisen laitteemme mukana toimitetaan muovinen sauva, jota kutsumme tampperiksi. Tampperi on suunniteltu auttamaan tiiviimpien seosten työstämisessä – kuten pähkinävoiden tai banaanijäätelöiden. Tampperi työnnetään kannuun kannessa olevan pienen aukon läpi. Kannen suuaukko ja tampperin malli on suunniteltu niin, että voit huoletta käyttää sitä koneen käydessä – se ei koskaan tule osumaan teriin.

Tampperia käyttämällä säästät aikaa ja vaivaa, sillä työntelemällä aineksia teriin koneen käydessä, et joudu pysäyttämään konetta ja kaapimaan aineksia seinämiltä. Tampperi voi hyvinkin olla tärkein apuvälineesi Vitamixisi kanssa!

tampperi
self cleaning Vitamix

Helppo puhdistus

Kaikki Vitamixit on helppo puhdistaa. Kaada kannu puolilleen vettä ja lisää sekaan pari tippaa käsitiskiainetta. Pulssita pari kertaa ja anna koneen sitten pyöriä täydellä teholla 20-60 sekuntia. Jos laitteessa on itsepesuohjelma, voit käyttää sitä. Nopea huuhtelu vedellä ja kannu on jälleen käyttövalmis!

Kaikki Ascent-sarjan kannut ovat myös astianpesukoneen kestäviä. Lisää käyttövinkkejä löydät Vinkit-sivultamme.

Takuu

Tuotteidemme korkean laadun ansiosta voimme tarjota niille markkinoiden parhaan takuun. Takuu kattaa kaikki pakkauksessa toimitettavat osat, työt, varaosat sekä mahdolliset toimituskulut. Vanhemmilla Vitamixeilla on 7 vuoden täystakuu, uudella Ascent-sarjalla 10 vuoden täystakuu ja Explorianilla 5 vuoden täystakuu. Myös ylimääräisillä, erikseen ostettavilla kannuilla on 3 vuoden täystakuu.

Jos sinulla on ongelmia Vitamixisi kanssa, täytäthän tuki-lomakkeen Huolto ja takuu -sivullamme. Tämä on nopein reitti saada laitteesi huoltoon.

takuu

Tutustu Vitamixin historiaan

Lue koko Vitamixin historia täältä.

Papa Barnard