Ostoehdot

Yleistä

 Toimituskulut 7 €
  •  Verkkosivuston hinnat sisältävät ALV:n.
  •  Kaikki tuotteemme säilyvät Vitamixin (Lindenbaum Agenturer AB:n) omistuksessa, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.
  •  Kaikki vilpilliset yritykset ilmoitetaan välittömästi poliisille. Vitamixilla (Lindenbauym Agenturer AB:lla) on oikeus perua kaupat jos se epäilee vilppiä.
  • Vitamix (Lindebaum Agenturer AB) varaa oikeuden mahdollisiin painovirheisiin verkkosivustolla. Huolehdimme parhaan kykymme mukaan siitä, että sivuston sisältö on aina ajantasalla.

Maksutavat

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna Bank AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Toimitus

Toimitamme tuotteemme PostNord:in välityksellä lähimpään PostNord-konttoriisi. Tavallinen toimitusaika varastolta on 3–4 vrk.

Noutamaton paketti

Veloitamme 30 € noutamattoman paketin käsittelykuluja. Jos haluat perua ostoksesi, kun paketti on jo ehtinyt lähteä varastoltamme, täytyy sinun noutaa paketti ja lähettää se takaisin meille, muutoin toimitus merkitaan noutamattomaksi ja toimituskulut peritään automaattisesti.

Kuljetusvahingot

Kaikki toimittamamme paketit on vakuutettu. Jos paketti tai sen sisältö on vahingoittunut vastaanottaessasi sen, tulee sinun raportoida asiasta välittömästi. Jos olet avannut paketin ja huomaat jonkin vahingoittuneen, pyydämme sinua ottamaan pakkauksesta / laitteesta kuvia niin, että näemme niistä mitä vahinkoa on tapahtunut ja lähetä meille kuvat tietoineen: info@vitamixsuomi.fi
Jos palautat tuotteen, olet vastuussa toimituskuluista. Jos tuote on saapunut vioittuneena, tulee sinun toimittaa se meille takaisin ja lähetämme sinulle uuden tilalle. Vitamix (Lindenbaum Agenturer AB) vastaa vioittuneiden tuotteiden toimituskuluista.

Perumisoikeus

Asiakkaalla on lain mukaan verkko-ostoksissa 14 päivän perumisoikeus. Vitamix (Lindenbaum Agenturer AB) tarjoaa asiakkailleen 90 päivän perumisoikeuden. Perumisoikeus on voimassa sillä ehdolla, että tuotteen alkuperäinen pakkaus on tallella ja tuote sekä pakkaus ovat kutakuinkin alkuperäisessä kunnossa. Lain mukaan asiakkaalla on oikeus käsitellä tuotetta niin, että tuotteen ominaisuudet ja toiminnallisuudet voidaan testata.
Jos kadut ostostasi ja lähetät tuotteen meille takaisin, palautamme ostosumman, mutta meillä on oikeus vähentää summasta laitteen käytöstä aiheutuvat arvonmenetykset. Arvonmenetykset arvioidaan tapauskohtaisesti. Perumisoikeuskausi alkaa siitä päivästä, kun asiakas vastaanottaa laitteen.
Olet vastuussa palautustoimituksen riskeistä: tämä sisältää mm. tuotteen vahingoittumiset sekä mahdolliset katoamiset.
transport.

Palautukset

Jos haluat palauttaa tuotteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@vitamixsuomi.fi niin lähetämme sinulle palautuslomakkeen sekä lähetysasiakirjan.