Vitamix Ascent A3500i

999,00

Ensiluokkainen blenderi tyylipuhtaalla designilla.

Nykyajan älykkäin blenderiteknologia, joka auttaa auttaa saavuttamaan täydellisen tuloksen kerta toisensa jälkeen viiden valmiin ohjelma-asetuksen avulla.

Tilapäisesti loppu

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 63192 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
 

Kuvaus

Vitamix Ascent A3500i

Ascent-sarja asettaa uuden standardin High-performance blenderien kategoriassa ja se tarjoaa entistä enemmän käytännöllisiä toimintoja. Kestävän laatunsa ja uskomattoman tehonsa ansiosta Vitamix Ascent-sarja on luonnollinen valinta kun haluat ostaa laadukkaan blenderin joka kestää kovaakin kulutusta vuosia eteenpäin.

Vitamix Ascent on ensimmäinen blenderi jossa amerikkalainen tuottaja on ottanut käyttöön langattoman teknologian kohentaakseen laitteen päivittäisen käytön turvallisuutta ja yksinkertaistaakseen laitteen käyttöä. Teknologia antaa myös uusia mahdollisuuksia valmistuksen ja sen tuottamien tulosten optimointiin.

Vitamix Ascent A3500i on tyylipuhdas, moderni laite jonka pinta on ruostumatonta harjattua terästä. Käyttöliittymä on elegantti ja yksinkertainen. Voit valita tilanteen mukaan yhden viidestä valmiista ohjelmasta tai käyttää manuaalista nopeudensäätöä ja pulssitoimintoa. Laitteella on 10 vuoden täystakuu joka kattaa kaiken mitä pakkauksen mukana toimitetaan. Tämä on markkinoiden paras takuu.

Mikä tekee Vitamix Ascent A3500i:stä uniikin?

  • Supertehokas moottori portaattomalla nopeudensäädöllä
  • Self-Detect -tekniikan avulla laite tunnistaa sen kanssa käytettävän sekoitusastian ja optimoi valmiit ohjelmat sekä pyöritystehon ja nopeuden sekoitusastian mukaan.
  • Interlock-lukitustoiminto pitää huolen, ettei laite käynnisty ellei kannu ole kunnolla paikoillaan ja kansi suljettuna.
  • Vitamix Ascent toimitetaan 2 litran kannun kanssa. Kannu on läpinäkyvä ja sen kannessa on pieni avattava kansi jonka kautta voidaan lisätä aineksia turvallisesti koneen käydessä. Pienen aukon kautta voidaan myös työntää aineksia teriä kohti koneen käydessä, koneen mukana toimitettavan tampperin (muovisen sauvan) avulla.
  • Ascent-sarjan laitteiden kanssa voidaan myös käyttää uusia sekoitusastioita kuten 600 ml (to go -smoothiekannu) sekä pienempää 240 ml sekoitusastiaa joka on täydellinen pienten määrien valmistuksessa (esim. pestot ja tuorepuuro yhdelle).  Pienet sekoitusastiat voidaan ostaa erikseen.
  • Kaikki Vitamix Ascent-sarkan sekoitusastiat voidaan pestä astianpesukoneessa.
  • Nopea- ja helppokäyttöinen touch-käyttöliittymä tarjoaa viisi valmista ohjelmaa (smoothie, kuuma keitto, kylmä jälkiruoka, levite, itsepesu) sekä manuaalisen nopeudensäädön.
  • Vitamix Ascent-sarjalla on 10 vuoden täystakuu  (sisältää osat, mahdolliset korjaus- ja postituskulut molempiin suuntiin)

Viisi valmista ohjelmaa:

1. Smoothiet
2. Lämpimät keitot
3. Jäiset jälkiruoat
4. Levitteet
5. Itsepuhdistus

Valmiiden ohjelmien lisäksi Vitamix Ascent A3500i:ssä on sisäänrakennettu digitaalinen ajastin joka voidaan ohjelmoida sekunnin tarkkuudella juuri siksi aikaa kuin haluat.

Pakkaus sisältää

1. Vitamix moottoriosa
2. 2 litran interlock-kannu (BPA fri)
3. Vitamix tampperi (muovinen sauva)
4. Keittokirja missä ohjeita aloittelijalle sekä reseptiikkaa jolla pääsee helposti alkuun blenderin monipuolisen käytön kanssa.

Ascent series

Vitamix Ascent A3500i owner's manual

Download

Vitamix Ascent A3500i käyttöohje / bruksanvisning

Download