Ascent wet blade kannu 2L

239,50

2 litran matalaprofiilinen wet blade kannu Ascent Ascent 3500i, 2500i ja 2300i -malleille. Kannuissa on Self-Detect – ja Interlock- tekniikka joiden ansiosta laite tunnistaa kannun ja säätää valmiita sekoitusohjelmia astian koon mukaan. Interlock-tekniikka estää laitetta käynnistymästä ellei kannu ole kunnolla paikoillaan ja sen kansi kunnolla kiinni. Näin laite on turvallisempi käyttää ja vältyt turhilta sotkuilta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 65207 Osasto:
 

Kuvaus

2 Litran matalaprofiilinen kannu läpinäkyvällä kannella joka parantaa näkyvyyttä. Tämä on standardikannu joka toimitetaan Vitamix Ascent-sarjan tuotteiden mukana.

  • Täydellinen isompien volyymien valmistukseen.
  • Matalan profiilin ansiosta kannu mahtuu yleisimpien keittiön yläkaappien alle.
  • Puhdistus on helppoa veden ja parin pesuainetipan avulla – sekoita täydellä teholla 30 – 60 sekuntia ja huuhtele. Kannu kestää myös tiskikonepesua.
  • SELF-DETECT™ ja Interlock-lukitustekniikka joiden ansiosta Ascent-blenderi tunnistaa sekoitusastian koon ja säätää valmiita sekoitusohjelmia sen mukaan. Interlock-tekniikka estää laitetta käynnistymästä ellei kannu ole kunnolla paikoillaan ja kansi kunnolla suljettuna.
  • Valmistettu BPA-vapaasta Eastman Tritan-kopolyesterista. Laserleikatut terät on valmistettu karkaistusta ruostumattomasta teräksestä joka takaa niille pitkän iän ja erinomaisen kestävyyden joiden ansiosta saat Vitamixillasi tasalaatuisia sekoitustuloksia vuodesta toiseen.
  • Kannen pieni aukko auttaa ilmankierron kanssa ja sen ansiosta kannussa voidaan sekoittaa myös kuumia nesteitä, mutta sen ansiosta voit myös helposti lisätä aineksia sekoitusastiaan koneen käydessä. Pienen aukon kautta voit myös käyttää tampperia jolla saat painettua aineksia teriä kohti laitteen käydessä, myös täydellä teholla.
  • 3 vuoden takuu.

Kannua voidaan käyttää myös Pro 750 ja Pro 300 -mallien kanssa, tosin kannun SELF-DETECT -tekniikka toimii ainoastaan Ascent-sarjan laitteiden kanssa.  

Mitat: 25,9 K x 24,4 L x 18,79 H cm
Paino: 1,25 kg