Vitamix Explorian E310 – musta

499,00

Optimaalinen blenderi pienempiin kotitalouksiin. Laitteessa on portaaton nopeudensäätö sekä pulssitoiminto. Explorianin mukana toimitetaan 1.4 litran kannu jossa on kätevä sekoittaa pieniä ja keskikokoisia annoksia.

Laitteen korkeatehoinen tekniikka sekoittaa kovimmatkin ainekset täydelliseen koostumukseen joka kerta, vuosia eteenpäin.

Paketti sisältää: moottoriosa, kannu 1.4 L, tampperi (sauva jolla voit työntää aineksia teriä kohti laitteen käydessä), ohjekirja kaikilla kielillä, inspiraatiokirja (Engl.).

Tuotetunnus (SKU): 66151 Osasto:
 

Kuvaus

Vitamix Explorian E310

Vitamix Explorian E310 on uusi korkeatehokoinen blenderi Vitamixilta. Laitteessa on tuttu korkea laatu ja tehot kuin aiemmissakin Vitamix-laitteissa ja se on yhtä käyttäjäystävällinen kuin ennenkin, mutta pienempi kooltaan. Explorian E310 on täydellinen laite kun haluat ottaa ensimmäisen askeleen high-performance blendingiin. Laitteessa ei ole valmiita ohjelmia kuten Ascent-sarjassa, mutta hinta on edullisempi. Explorian sopii erinomaisesti pienempiin kotitalouksiin.

Mikä tekee Vitamix Explorianista erityisen?

  • Portaaton nopeudensäätö ja pulssitoiminto joiden avulla voit hienosäätää ruoan koostumuksen aina juuri sellaiseksi kuin haluat.
  • 1.4 litran kannu on valmistettu BPA-vapaasta Eastman Tritan-kopolyesteristä, ja kannu kestää tiskikonepesun.
  • Laitteen mukana toimitetaan BPA-vapaa tampperi (sauva jolla voit työntää aineksia teriä kohti koneen käydessä täydelläkin teholla) jonka ansiosta voit työstää laitteessa hyvin paksuja massoja. Tampperi on erinomainen apuväline blenderin käytössä, etkä joudu pysäyttelemään laitetta välillä kaapiaksesi sen reunoja kuten perinteisissä tehosekoittimissa.
  • Saatavat lisäosat: E310-malliin saatavilla runsaasti lisäosia. Löydät kaikki yhteensopivat lisäosat tältä sivulta.
  • Kuten muissakin Vitamix-malleissa, Explorianin kannu on helppo pestä vain parilla tipalla käsitiskiainetta ja lämmintä vettä.
  • 5 vuoden täystakuu kattaa kaikki paketissa toimitettavat osat – ja takaa huolettoman käytön vuosiksi eteenpäin!

Miten Explorian eroaa Ascent-sarjasta?

Explorianissa ei ole langatonta yhteyttä tai Self Detect- tai lukitustekniikkaa kuten Ascent-sarjassa. E310:ssa ei myöskään ole valmiita ohjelmia esim. smoothielle, kuumille keitoille ja jäätelöille, kuten Ascent-sarjassa. Voit valmistaa kaikki samat ruoat kuin Ascent-sarjan laitteillakin, säädät vain nopeutta manuaalisesti. Muutoin Explorian on yhtä tehokas ja pystyy samoihin ruoanvalmistustekniikoihin kuin muutkin Vitamixit, mutta vain pienemmillä volyymeillä. Explorian ei ole yhteensopiva Ascent-sarjan kannujen tai lisäosien kanssa.

Mitat: 45.72K x 20.32L x 22.94S cm
Paino: 4.84 kg
Hevosvoima: 2.0
Takuu: 5v

Vitamix Explorian E310 Käyttöohje

Download