Vitamix Ascent 1,4 L Aerating kannu

229,50

Vitamix Ascent Aerating-kannu on emulsiokannu, jonka tilavuus on 1,4 Litraa. Kannu on yhteensopiva Ascent-sarjan laitteiden kanssa (A3500i, A2500i, A2300i)

Kannu sopii vain Ascent-sarjan blendereihin!

Pakkaus sisältää kannun, levyterän sekä kannen.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 71197 Osastot: ,
 

Kuvaus

Vitamix Ascent 1,4 L Aerating kannu

Vitamix Aeriating kannu on erikoiskannu emulsioille. Siinä on erityinen levyterä, joka on täydellinen vispaamiseen ja kulinaarisen vaahdon valmistukseen. Neste ohjautuu alas, pienen pyörivän levyterän reikien läpi, mikä muodostaa seokseen vaahtoa. Kiinteät ainekset kuten jää, hedelmät ja yrtit pyörivät ympäri sen sijaan että ne soseutuisivat. Katso alempana olevast videosta, miten voit hyödyntää Aerating-kannua täydellisen drinkin tekoon!

  • Kannu sopii vain Ascent-sarjan koneisiin (A3500i, A2500i, A2300i).
  • Interlock/lukitustekniikka estää konetta käynnistymästä jos kannu tai sen kansi ei ole kunnolla paikoillaan. Näin kone on aina turvallinen käyttää ja vältyt turhilta sotkuilta.
  • Puhdistat kannun helposti tipalla käsitiskiainetta ja lämpimällä vedellä. Kaada kannu noin puolilleen vettä, lisää tiskiaine ja pyöritä konetta täydellä teholla 30 – 60 sekuntia. Kannu kestää myös konepesua.
  • Valmistettu BPA-vapaasta Tritan kopolyesteristä.
  • Laserleikattu levyterä on valmistettu karkaistusta ruostumattomasta teräksestä.
  • Täydellinen kannu cocktailien valmistukseen: Toimii niin muuddlerina kuin shakerina – se irrottaa aineksista eteerisiä öljyjä ja mehuja, samalla kun se viilentää juoman murskaamatta jäitä täysin.
  • Valmista hienoja, tarkkoja tekstuureja, kuten kermavaahtoa, kulinaarisia vaahtoja ja marenkia.
  • 3 vuoden takuu.

Miten Aerating kannu eroaa tavallisesta Vitamix-kannusta?

Tavallisella Vitamix-kannulla hoidat ruoanvalmistustekniikat kuten lämmittäminen, hienontaminen, jauhaminen, emulsioiden teko, vispaaminen ja sileäksi sekoittaminen. Mikä tekee Aerating-kannusta uniikin on, että voit valmistaa sillä kulinaarisia vaahtoja – niin lämpimiä kuin kylmiä – ja se toimii drinkkien valmistuksessa sekä muddlerina, että shakerina. Aerating-kannulla valmistat täydellisiä emulsioita ja kastikkeita, jotka ovat aivan ravintolatasoisia. Esimerkiksi aioli ja hollandaisekastike voivat olla tyypillisesti haastavia tavallisella kannulla, mutta Aerating-kannu tekee niiden valmistuksesta helppoa! Voit vatkata kermaa tavallisellakin kannulla, mutta Aerating-kannu tekee kermasta huomattavasti paksumpaa. Sen sijaan, että kannu hienontaisi ja silppuaisi ainekset sileäksi, voit Aeriating-kannulla sen sijaan sekoittaa drinkit niin, että ainekset pyörivät kannussa niin että mehu ja eteeriset öljyt irtoavat aineksista, mutta jäät eivät täysin murskaannu.

Usein kysyttyä Vitamix Aerating -kannusta

Paras sekoitusnopeus Aerating-kannulla riippuu reseptistä, mutta tyypillisesti matalampi sekoitusnopeus toimii parhaiten.

Irrota juuttunut kappale varovasti haarukkaa tai lusikkaa hyödyntäen. Varmista, ettei kannu ole koneosan päällä, kun toimit näin. Ascent-sarjan kone ei toki käynnisty ellei kannu tai sen kansi ole kunnolla paikoillaan, mutta suosittelemme aina toimimaan mahdollisimman turvallisella tavalla.

Aeriating-kannulla sekoittaessa tällaisia aineksia, tekstuuria jää aina.

Ei hätää. Kaada kastike pois kannusta. Lisää tyhjään kannuun kuumaa vettä niin että terälevy peittyy ja sulje kansi. Käynnistä laite kuuman veden edelleen ollessa kannussa ja kaada kastike sitten sekaan koneen käydessä, ohuena vanana, kannen pienestä aukosta. Näin kastike lähtee emulsoitumaan.

Kyllä, rasvatonta maitoa tarvitaa kun haluat tehdä kylmää tai kuumaa maitovaahtoa. Vaahdotusprosessi on riippuvainen rasvattoman maidon sisältämästä rasvasta, proteiinista ja sokerista. Kulinaarinen tiimimme on testannut useita erilaisia maitoja, mukaanlukien kasvimaotoja.

Kylmä vaahto: 1,7–4,5°C, kuuma vaahto 63–85°C.

Kylmä vaahto kasvaa noin kolminkertaiseksi, kuuma vaahto noin kaksinkertaiseksi.

Kylmä vaahto noin 30 minuuttia, kuuma vaahto tulisi nauttia saman tien.

Lisätiedot

Paino 1,20 kg (kilogramma)
Mitat 17,4 × 22,4 × 25,9 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.