Vitamix Explorian E310

Tangerine Spritz drinkki

499,00Lue lisää

Uusi klassikkomallimme! Portaattomalla nopeudensäädöllä ja pulssitoiminnolla saat helposti hienosäädettuä valmistamiesi ruokien koostumuksen juuri sellaiseksi kuin haluat. 1,4 litran kannu sopii erinomaisesti pienempiin kotitalouksiin. E310 on suunniteltu tekemään High-perfomance blendauksen helpommaksi ja laite sopii hyvin kun haluat hektisessäkin arkirytmissä nopeita tuloksia laadusta tinkimättä.

Explorianin pienestä koosta huolimatta laite on yhtä tehokas kuin isommatkin mallit ja saat sillä sen ansiosta aikaan yhtä korkealaatuiset tulokset ja voit hyödyntää samoja tekniikoita kuin isommillakin laitteilla. Valmista siis jauhoja, vaivaa taikinaa tai valmista silkin sileitä soseita ja kuumia keittoja. Vain mielikuvitus on rajana!

Värit: musta
Kannu: 2 L
Säätimet: nopeus 1-10 ja pulssitoiminto
Hevosvoima: 2.0
Takuu: 5 vuotta

Muut Explorian-sarjan blenderit

Vitamix Explorian E520

Kaipaisitko isompaa kannua ja lisähelpotusta arjen ruoanlaittoon? Vitamix Explorian -sarjan lippulaivamalli E520 toimitetaan 2L kannulla ja siinä on lisäksi 3 valmista ohjelmaa: smoothiet, kuumat keitot ja jäiset jälkiruoat. Nämä ovat tyypillisimpiä ruokia, joita Vitamixeilla kautta maailman pyöritetään ja valmiit ohjelmat tekevät niiden valmistuksesta entistä helpompaa. Valitse vain sopiva ohjelma, käynnistä kone ja Vitamix hoitaa loput!

Vitamix Explorian E320

Kaipaisitko koneeseen vielä hieman enemmän tilavuutta ja tehoja? Vitamix Explorian -sarjan malli E320 toimitetaan 2L matalaprofiilisella kannulla ja siinä on 2.2 hevosvoimaa! E320-malli sopii isompiin talouksiin tai kun haluat tyypillisesti valmistaa kerralla reilumpia annoksia. Matalaprofiilisessa kannussa on laakeampi pohja, jonka ansiosta tuhdimmat seokset, kuten raakakakkumassatkin, pyörivät siinä erityisen hyvin.

Vitamix Explorian E320

Vitamix Explorian -sarjan mallien erot

E310 E320 E520
Nopeudensäätö portaaton 1-10 portaaton 1-10 portaaton 1-10
Pulssitoiminto on on on
Valmiit ohjelmat ei ei 3 valmista ohjelmaa
Mukana toimitettava kannu 1.4 L 2 L, matalaprofiilinen 2 L, matalaprofiilinen
Annoskoko Medium Medium – Iso Medium – Iso
Hevosvoima 2.0 2.2 2.2
Takuuaika 5 vuotta 7 vuotta 7 vuotta
Värivaihtoehdot musta musta musta, valkoinen, punainen