Vitamix Ascent A2500i

749,00

Ensiluokkainen blenderi jossa on 3 valmista ohjelma-asetusta (smoothiet, kuumat keitot ja jäiset jälkiruoat), digitaalinen ajastin, Self-detect toiminto ja turvalukitus joiden ansiosta laitetta ei voi käynnistää ellei kansi ole turvallisesti lukittuna. Self-detect toiminto tunnistaa lisäksi sekoitusastian koon ja säätää sekoitusohjelman asetuksia sen mukaisesti.

Tällä korkeatehoisella blenderillä sekoitat tiukimmatkin ainekset täydelliseen koostumukseen joka kerta, vuosia eteenpäin.

Pakkaus sisältää: Moottoriosa, Kannu 2 L, Tampperi/sauva, ohjekirja kaikilla kielillä, First Blends inspiraatiokirja (englanniksi).

Täystakuu: 10 vuotta kaikille pakkauksessa toimitettaville osille sekä työlle.

Väri
Musta
Valkoinen
Punainen
Tumma harmaa (slate)
Clear selection
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
 

Kuvaus

Vitamix Ascent A2500i on Vitamixin Ascent-sarjan “keskimmäinen” blenderimalli. Ascent-sarja nostaa korkeatehoisen blendaamisen aivan uudelle tasolle. Tämä on ensimmäinen blenderisarja jossa on sisäänrakennettuna langatonta teknologiaa joka mahdollistaa uusien älykkäiden toimintojen jaratkaisujen kehittämisen nyt ja tulevaisuudessa.

Mikä tekee Vitamix Ascent A2500i:stä uniikin?

  • Virheetön muotoilu. Ascent-sarjan kannuissa on nyt myös läpinäkyvä kansi joka tarjoaa paremman näkyvyyden.
  • 3 valmista ohjelma-asetusta: Smoothiet, Lämpimät keitot ja Jäiset jälkiruoat
  • SELF-DETECT-tekniikan avulla laite säätää sekoitusasetuksia automaattisesti käyttämäsi sekoitusastian mukaan.
  • Turvalukitus estää laitetta käynnistymästä jos kannu tai sen kansi ei ole kunnolla kiinni ja paikoillaan.
  • Portaattomasti säädettävä nopeus ja pulssitoiminto joiden avulla saat hienosäädettyä ruokaasi juuri haluamasi karkeuden.
  • 2 Litran kannu on valmistettu kestävästä BPA-vapaasta Eastman Tritan-kopolyesteristä.
  • Laitteen mukana toimitetaan BPA-vapaa sauva (tampperi) jolla tuhdimpien seoste työstäminen sujuu entistä nopeammin ja helpommin. Voit työntää aineksia teriä kohti koneen käydessä. Työntämällä sauvan kannun kannessa olevasta pienestä aukosta sisään voit turvallisesti työnnellä aineksia teriä kohti kannun reunoilta.
  • Ascent-sarjaan on saatavilla pienempiä sekoitusastioita (225 ml kupit sekä 600 ml smoothiepullo) joissa voit sekoittaa pienempiä määriä helposti.
  • 10 vuoden täystakuu jonka ansiosta voit huoletta blendata ruokasi vähintään vuosikymmenen ajan. Takuu kattaa kaikki paketissa toimitettavat osat sekä työn (ja mahdolliset postikulut).
  • Saatavilla neljässä eri värissä: musta, tumma harmaa, valkoinen ja punainen.

Ascent-sarja

Lisätiedot

Väri

Musta, Valkoinen, Punainen, Tumma harmaa (slate)

Vitamix Ascent A2300i & A2500i owner's manual

Download

Vitamix Ascent A2300i & A2500i käyttöohje / bruksanvisning

Download