Vitamix Ascent 2500i

Ensiluokkainen blenderi 3:lla valmiilla ohjelma-asetuksella, digitaalisella ajastimella, Self-Detect -ominaisuudella sekä lukitustekniikalla.

Korkeatehoisella tekniikallaan Ascent 2500i sekoittaa vaativimmatkin ainekset täydelliseen koostumukseen joka kerta, vuosia eteenpäin.

Lisäosat

Usein kysyttyä Ascent 2500 -mallista

Miten tämä malli eroaa Ascent-sarjan muista malleista?

Ascent 2500-mallissa, kuten hieman edullisemmassa 2300-mallissa, on neljä eri värivaihtoehtoa (musta, punainen, valkoinen ja liuskekiven harmaa). 2500 tarjoaa kuitenkin käyttäjälleen enemmän käyttömukavuutta valmiiden ohjelmien muodossa. Manuaalisen nopeudensäädön lisäksi nopeudensäätönupista löytyy kolme valmista ohjelmaa: smoothiet, kuumat keitot ja jäiset jälkiruoat. Nämä kolme ovat asiakkaidemme suosituimmat ruokatyypit. Jos nämä kuuluvat myös omiin suosikkeihisi, voi tämä malli olla juuri sinulle! Valitset vain valmiin ohjelma-asetuksen ja annat Vitamixin hoitaa loput. Laite pysähtyy automaattisesti, kun ohjelma on valmis.

Astetta arvokkaampaan malliin, 3500:een, verrattuna 2500-mallissa on vähemmän ohjelmia. 3500 tarjoaa kaksi lisäohjelmaa (levitteet/tahnat sekä itsepesun). 3500-mallia on lisäksi tarjolla vain rosterisena ja se onkin sarjan ainoa metallipintainen versio.