Vitamix Ascent A2500i

Ensiluokkainen blenderi 3:lla valmiilla ohjelma-asetuksella (smoothiet, kuumat keitot ja jäiset jälkiruoat), digitaalisella ajastimella, Self-Detect -ominaisuudella sekä lukitustekniikalla. Yhteensopiva Ascent-sarjan pienempien sekoitusastioiden kanssa!

Korkeatehoisella tekniikallaan Ascent 2500i sekoittaa vaativimmatkin ainekset täydelliseen koostumukseen joka kerta, vuosia eteenpäin.

Värit: musta, valkoinen, harmaa, punainen

Ascent A2500i saatavana väreissä:

Vitamix Ascent 2500 musta

Musta

Vitamix Ascent 2500 tumma harmaa

Tumma harmaa (slate)

Vitamix Ascent 2500 valkoinen

Valkoinen

Vitamix Ascent 2500 punainen

Punainen

Usein kysyttyä Ascent A2500i -mallista

Miten tämä malli eroaa Ascent-sarjan muista malleista?

Ascent A2500i-mallissa, kuten hieman edullisemmassa A2300i-mallissa, on neljä eri värivaihtoehtoa (musta, punainen, valkoinen ja liuskekiven harmaa). A2500i tarjoaa kuitenkin käyttäjälleen enemmän käyttömukavuutta valmiiden ohjelmien muodossa. Manuaalisen nopeudensäädön lisäksi nopeudensäätönupista löytyy kolme valmista ohjelmaa: smoothiet, kuumat keitot ja jäiset jälkiruoat. Nämä kolme ovat asiakkaidemme suosituimmat ruokatyypit. Jos nämä kuuluvat myös omiin suosikkeihisi, voi tämä malli olla juuri sinulle! Valitset vain valmiin ohjelma-asetuksen ja annat Vitamixin hoitaa loput. Laite pysähtyy automaattisesti, kun ohjelma on valmis.

Astetta arvokkaampaan malliin, A3500i:een, verrattuna A2500i-mallissa on vähemmän ohjelmia. A3500i tarjoaa kaksi lisäohjelmaa (levitteet/tahnat sekä itsepesun). A3500i-mallia on lisäksi tarjolla vain rosterisena ja se onkin sarjan ainoa metallipintainen versio.

Ascent-sarjan pienet sekoitusastiat

Pienemmät sekoitusastiat tuovat lisämukavuutta ja helppoutta Vitamixisi käyttöön. Sekoita pienet seokset kuten pestot suoraan pieneen sekoituskulhoon ja tarjoile suoraan kulhosta. Kulhojen mukana toimitetaan myös tiiviit kannet, joten voit säilyttää sekoitukset pienissä sekoitusastioissa. Tarvitset vain yhden teräosan – se sopii kaikkiin pieniin sekoitusastioihin.

Vitamix Ascent -sarjan mallien erot

A2300i A2500i A3500i
Nopeudensäätö portaaton 1-10 portaaton 1-10 portaaton 1-10
Pulssitoiminto on on on
Valmiit ohjelmat ei 3 valmista ohjelmaa 5 valmista ohjelmaa
Mukana toimitettava kannu 2 L, matalaprofiilinen 2 L, matalaprofiilinen 2 L, matalaprofiilinen
Annoskoko Medium – Iso Medium – Iso Medium – Iso
Hevosvoima 2.3 2.3 2.3
Takuuaika 10 vuotta 10 vuotta 10 vuotta
Värivaihtoehdot musta, valkoinen, punainen, harmaa musta, valkoinen, punainen, harmaa harjattu teräs