Vitamix

Ascent 2300i

Vitamix Ascent 2300i

Portaattoman nopeudensäädön ja pulssitoiminnon avulla saat aina haluamasi tekstuurin valmistamiisi ruokiin samalla kun digitaalinen ajastin auttaa seuraamaan sekoitusaikaa.

SELF-DETECT-tekniikka säätää laitteen asetuksia ja sekoitusaikaa käytetyn kannun mukaan. Edistynyt lukitustekniikka estää konetta käynnistymästä jos kannu tai kannun kansi ei ole kunnolla paikoillaan. Näin vältyt roiskeilta keittiön katossa ja laitteen käyttö on aina turvallista.

Ascent 2300i saatavana väreissä:

Vitamix Ascent 2300i musta

Musta

Vitamix Ascent 2300i tumma harmaa

Tumma harmaa (slate)

Vitamix Ascent 2300i valkoinen

Valkoinen

Vitamix Ascent 2300i Punainen

Punainen

Usein kysyttyä 2300-mallista

Miten tämä malli eroaa muista Ascent-sarjan malleista?

Ascent 2300 on Ascent-sarjan ns. perusmalli. Se on täysin manuaalinen, kun taas seuraavassa, 2500-mallissa, on kolme valmista ohjelma-asetusta ja 3500-mallissa on jo viisi sekä rosterinen pinta.

Mistä joudun luopumaan jos valitsen tämän mallin enkä kalliimpaa?

2300-mallista on hyvä tietää, ettet joudu luopumaan tehosta tai laadusta. Laite on yhtä tehokas kuin 2500- ja 3500-malli. Ascent-sarjassa käyttömukavuus ja monipuolisuus kasvavat malliportaikolla ylöspäin siirryttäessä, mutta laadusta et joudu koskaan tinkimään! Eli jos jostain luovut tämän mallin kohtalla, se on tietty käyttöhelppous. 2500-malliin olemme ohjelmoineet valmiiksi 3 yleisimmin käytettyä ohjelmaa smoothielle, kuumille keitoille sekä jäisille jälkiruoille. 3500-mallissa ohjelmia on näiden lisäksi vielä tahnat/levitteet sekä itsepesu. Myös 2300-mallilla saat nämä tehtyä, mutta sinun täytyy huolehtia nopeudensäädöstä sekä laitteen pysäyttämisestä itse.

Ascent-sarjan pienet sekoitusastiat

Pienemmät sekoitusastiat tuovat lisämukavuutta ja helppoutta Vitamixisi käyttöön. Sekoita pienet seokset kuten pestot suoraan pieneen sekoituskulhoon ja tarjoile suoraan kulhosta. Kulhojen mukana toimitetaan myös tiiviit kannet, joten voit säilyttää sekoitukset pienissä sekoitusastioissa. Tarvitset vain yhden teräosan – se sopii kaikkiin pieniin sekoitusastioihin.