Atole de Almendra

Home / Reseptit / Juomat / Atole de Almendra

Tämä meksikolainen juoma on täydellinen, sieluun saakka lämpöä tuova herkku. Atole de Almendra on paras ystäväsi erityisesti talven kylmimpinä aikoina. Juomaa maustavat lempeästi manteli ja juoma paksunnetaan masa harina -jauholla. Lisää ripaus sokeria enemmän ja käsissäsi on täydellinen siemailtava jälkiruoka.

Atole de Almendra

Määrä: 1,4 L
Aika: 10 min

Ainekset

  • 5 dl maitoa
  • 7,5 dl vettä
  • 3 rkl masa harinaa
  • 1 rkl manteliuutetta
  • 1 rkl manteleita, paahdettuna
  • 1 rkl sokeria
  • ¼ tl jauhettua kanelia

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  2. Valitse valmis lämmin keitto-ohjelma jos laitteessasi on sellainen, ja käynnistä laite. Tai valitse nopeus 1, käynnistä laite ja nosta teho nopeasti täydelle teholle ja sekoita 5 min 45 sekuntua.
  3. Anna keitto-ohjelman käydä loppuun ja valitse sitten nopeus 1. Käynnistä laite uudelleen. Sekoita vielä 30 sekuntia. Näin juoman pinnalla oleva vaahto vähenee.

Vinkki

Masa harina voidaan vaihtaa mihin tahansa jauhoon, esim. maissijauhoon tai kaurajauhoon.

Related Posts

Leave a Comment

16 − 9 =

Vitamixin ammattilaitteetlöydät täältä!
+
Kaurapuurosmoothiekesäkurpitsapihvillä täytetyt vegeburgerit