Kahvipapujen jauhaminen Vitamixilla

Tuoreet, vastajauhetut kahvipavut ovat avain täydelliseen kupilliseen kahvia, joka pursuaa makuja ja täyttää huoneen herkullisella aromilla. Sillä hetkellä, kun pavut jauhetaan kaupassa, tai vielä pahempaa – jos ostat pavut valmiiksi jauhettuna – ne alkavat menettää tuoreuttaan, eikä kahvisi koskaan pääse täyttämään kahvinautinnon potentiaaliaan.

Mutta toisaalta kahvin jauhaminen kotona voi olla ärsyttävä tehtävä. Et ehkä tahdo löytää sopivaa jauhatusastetta, tai taas uusi laite pöydällä ärsyttää jo pelkkänä ajatuksena.

Vitamixilla voit onneksesi jauhaa kahvin täydellisesti. Näin pärjäät jälleen yhdessä keittiötehtävässä yhdellä ja samalla laitteella, ja vieläpä helposti! Kun jauhat pavut Vitamixissa juuri ennen kahvin keittämistä, saat niistä irti parhaan mahdollisen makuelämyksen. Tässä helppo kolmen askelen prosessi kahvipapujen jauhamiseen Vitamixilla:

  1. Jos haluat jauhaa kahvipavut karkeasti, käytä Vitamixin kuivakannua ja kaada siihen kahvipavut.
  2. Valitse nopeus 1 ja käynnistä laite. Nosta teho hiljalleen nopeudelle 8. Jauha papuja 10 sekunnin ajan.
  3. Käytä vastajauhettua kahvia valmistaaksesi kahvisi lempi metodillasi, kuten pressopannulla. Voit valmistaa jopa jääkahvia Vitamixillasi.

Vinkki!

Jos käytössäsi on Ascent-sarjan Vitamix, voit hankkia siihen pienen sekoitusastian ja jauhaa pienen määrän, jopa kerta-annoksen kahvia kerrallaan näppärästi.

Löydät ihania kahvijuomien ohjeita sivuiltamme.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.