Tangerine Spritz

Vitamix Aerating -kannu on täydellinen, kun haluat säilyttää juomissa hedelmälihan, sen sijaan että se silppuuntuisi smoothieksi juoman sekaan. Tee itsellesi kesäpäivän kunniaksi herkullinen ja raikas Tangerine Spritz drinkki!

Tangerine Spritz

Tangerine Spritz drinkit ja Vitamix Explorian

Aika: 16 min

Ainekset

 • 4 (615 g) mandariinia, kuorittuna ja puolitettuna
 • 2 rkl (30 ml) hunajaa
 • 2,5 dl Aperol
 • 60 ml Lillet Blanc
 • 2,5 dl club soda, tai kivennäisvettä
 • 8 dl jäitä

Valmistus

 1. Laita mandariinit ja hunaja Vitamix Aer-astiaan ja suljer kansi.
 2. Käynnistä tehosekoitin alhaisimmalla nopeudella ja lisää sitten nopeasti korkeimpaan nopeuteen. Sekoita 45 sekuntia ja paina ainekset peukalolla teriä vasten. Jos haluat puhtaamman ja ohuemman cocktailin, siivilöi seos hienoverkkosiivilän läpi. Tekee n. 5 dl valmista mandariini-hunajamehua.
 3. Laita puolet mandariini-/hunajamehusta, n. 2,5 dl, Vitamix-kannuun, johon olet mitannut Aperolin ja Lillet Blancin, ja sulje kansi.
 4. Käynnistä tehosekoitin alimmalla nopeudella ja lisää sitten nopeasti suurimmalle nopeudelle. Sekoita 45 sekuntia.
 5. Jaa seos tasaisesti 4 lasiin, joista kukin on täytetty parilla dl:lla jäätä. Kaada päälle soodaa tai kivennäisvettä ja sekoita sekoittaen.

Kokin vinkki: Jos haluat kokeilla Tangerine Spritz mocktailia, jätä Aperol ja Lillet Blanc pois, käytä kaikki mandariini-hunajamehu täyttämään lasit, pari dl jäätä kumpaankin ja lisää päälle tonic-vettä tai soodaa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.