Tämän herkullisen kahvijuoman valmistukseen käytämme Vitamix AER -kannua, jolla tämä cappucinojen ja macchiatojen erityinen, paksu maitovaahto syntyy takuuvarmasti.

Kun valmistat lämpimän maidon AER-kannussa, sen volyymi tuplaantuu. Paras vinkkimme on, että lämmität maidon hieman kuplivan kuumaksi ennen kuin laitat sen kannuun. Älä kuitenkaan keitä sitä.

Täydellinen itse tehty cappucino

täydellinen cappucino kotona

Määrä: 720 ml
Aika: 6 min

Kannu: Vitamix Ascent 1,4 L Aerating (AER) kannu

Ainekset

  • 240 ml lämmintä maitoa, n. 70°C
  • 180 ml espresso, lämmintä
  • Halutessasi makeutusta, esim. sokeria tai makusiirappia

Valmistus

  1. Kaada lämmin maito Vitamix-kannuun ja sulje kansi. Valitse nopeus 1. Käynnistä laite ja nosta nopeus tasolle 6. Sekoita 45 sekuntia. (Jos puolitat reseptin määrän, tehdäksesi vain yhden annoksen, riittää sekoitusajaksi 30 sekuntia). Pysäytä laite ja avaa kansi.
  2. Jaa maitovaahto kahteen kuppiin (n. 240ml per kuppi) ja lisää sekaan 90 ml lämmintä espressoa kumpaankin kuppiin. Lisää haluamasi makeutus.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.