Persikka-Rosmariini Margarita

Tämä drinkki on vanha klassikko uudella twistillä. Aavistus rosmariinia tekee tästä drinkistä vähintäänkin jännittävän! Resepti on Ren Behan (Great British Chefs) käsialaa.

Persikka-Rosmariini Margarita

persikka-rosmariini margarita

Määrä: 7 dl
Aika: 10 min

Ainekset

  • Rosmariinin oksa
  • 2 kpl persikoita, puolitettuna, kivi poistettuna
  • 1 rkl agavesiirappia
  • 90 ml tequilaa
  • 80 ml vettä
  • 3,5 dl jäitä

Valmistus

  1. Murra rosmariinin päästä tupsu ja laita se sivuun odottamaan (sillä koristellaan myöhemmin juoma). Poimi sitten 6 lehteä ja laita ne kannuun.
  2. Lisää sitten loput aineksista yllä mainitussa järjestyksessä ja kiinnitä kansi.
  3. Valitse nopeus 1. Käynnistä laite ja nosta teho sitten korkeimmalle nopeudelle. Sekoita 30-40 sekuntia tai kunnes koostumus on aivan sileää.
  4. Jaa margaritalaseihin ja koristele tuoreella persikalla ja rosmariinin oksalla.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.