Tämä drinkki on vanha klassikko uudella twistillä. Aavistus rosmariinia tekee tästä drinkistä vähintäänkin jännittävän! Resepti on Ren Behan (Great British Chefs) käsialaa.
Persikka-Rosmariini Margarita
Määrä: 7 dl
Aika: 10 min
Ainekset
- Rosmariinin oksa
- 2 kpl persikoita, puolitettuna, kivi poistettuna
- 1 rkl agavesiirappia
- 90 ml tequilaa
- 80 ml vettä
- 3,5 dl jäitä
Valmistus
- Murra rosmariinin päästä tupsu ja laita se sivuun odottamaan (sillä koristellaan myöhemmin juoma). Poimi sitten 6 lehteä ja laita ne kannuun.
- Lisää sitten loput aineksista yllä mainitussa järjestyksessä ja kiinnitä kansi.
- Valitse nopeus 1. Käynnistä laite ja nosta teho sitten korkeimmalle nopeudelle. Sekoita 30-40 sekuntia tai kunnes koostumus on aivan sileää.
- Jaa margaritalaseihin ja koristele tuoreella persikalla ja rosmariinin oksalla.