Terveellinen kesä

Vitamix tekee terveistä elintavoista helppoja.

Vitamixilla valmistat sileimmät smoothiet ja terveelliset jäätelöt jäisistä marjoista ja hedelmistä; pilkot, hienonnat ja rouhit vaivatta; valmistat itse mausteseokset, levitteet, pähkinävoit ja kasvimaidot; pyöräytät taikinat sekä valmistat höyryävän kuumat keitot ilman hellakuumennusta, ja paljon muuta.

Laitteillamme on jopa 10 vuoden täystakuu!

Sijoita omaan terveyteesi vuosiksi eteenpäin.

Kesän terveys

KESÄTARJOUS

Koodilla TERVE, saat kaikista uusista Vitamix-laitteista
-15% alennuksen verkkokaupassamme.

Tarjous on voimassa 15.7.2022 saakka.

Tutustu kesän ihaniin resepteihin!

Kesä on valloittavaa aikaa, paitsi hehkeimmillään olevan luonnon, myös kaikkien aivan ihanien kesäreseptien ansiosta! Tutustu alla olevan karusellin kautta tämän hetken suosikkiresepteihimme.

Kaipaisitko lisää ihania reseptejä kesän terveellisiä ruokahetkiä inspiroimaan?

Reseptipankkimme on pullollaan herkullisia ja helppoja reseptejä.

Tutustu Vitamix-blendereihin

Vitamix Ascent-sarja

Vitamix Ascent -sarja edustaa Vitamixin uutta sukupolvea. Perinteisen blenderikannun lisäksi sarjaan on jo saatavilla pienempiä sekoitusastioita ja sarja täydentyy 2022 vuoden loppu puolella uusilla näppärillä kannuilla. Mallien merkittävimmät erot ovat käyttökokemuksessa – tehosta ja laadusta et joudu koskaan tinkimään!

Ascent 2300
Vitamix Ascent 2300i

A2300i – Tässä mallissa on manuaalinen nopeudensäätö 1-10 sekä pulssinappi. Valmistat sillä kaikki haluamasi ruoat, aivan kuten muillakin sarjan malleilla, mutta esim. kuumaa keittoa valmistaessasi, sinun täytyy itse ajastaa sekoitusaika tai seurata seoksen kuumenemista. Saatavilla valkoisena, mustana, punaisena ja liuskekiven harmaana.

Ascent 2500i
Vitamix Ascent 2500i

A2500i – Tässä mallissa on A2300i -mallin ominaisuuksien lisäksi valmiiksi ohjelmoituna 3 yleisimmin käytettyä ohjelmaa: kuumat keitot, kylmät jälkiruoat (jäätelöt) sekä smoothiet. Voit vain täyttää ainekset kannuun ja valita haluamasi ohjelman, ja kone hoitaa työn loppuun ja lopettaa sekoittamisen itsestään. Saatavilla valkoisena, mustana, punaisena ja liuskekiven harmaana.

Ascent 3500
Vitamix Ascent 3500i

A3500i – Tämä malli on sarjan kruununjalokivi. A2500i -mallin ominaisuuksien lisäksi siinä on kaksi valmista ohjelmaa (siis yhteensä 5 ohjelmaa!): levitteet sekä itsepesu. Laitteessa on digitaalinen näyttö ja nopeutta säädetään pyöreällä valitsimella. A3500i-mallissa on lisäksi ajastin, josta voit asettaa itse haluamasi sekoitusajan. Laitteen pinta on rosteria.

Vitamix Explorian – pienten keittiöiden ystävä

Vitamix Explorian

Vitamix Explorian (E310) on pienempien keittiöiden ystävä. Laite toimitetaan 1.4 L kannun kera, tyypillisemmän 2L kannun sijaan. Pienen kannun ansiosta kone mahtuu helposti keittiön yläkaappien alle.

Explorianilla valmistat siis helposti pienemmätkin määrät ja voit halutessasi täydentää sitä esim. 2L kannulla, tai kuivakannulla, joka on suunniteltu kuiva-ainesten blendaamiseen. Vitamix TNC5200 (Total Nutrition Center) -mallin kannut ovat yhteensopivia tämän mallin kanssa.

Juomareseptejä

Kesään kuuluvat tietenkin myös maukkaat ja raikkaat juomat. Reseptipankistamme löydät niin cocktaileja kuin mocktaileja. Alta löydät muutaman oman suosikkimme tällä hetkellä, ja reseptipankistamme lisää!