Cashew-mansikkajäätelö

Tämän herkullisen mansikkajäätelön ohjeen loihti meille Karita Tykkä. Maidoton, marjojen ja persikan maustama jäätelö vie kielen mennessään!

Cashew-mansikkajäätelö

cashew-mansikkajäätelö by Karita Tykkä

Ainekset

  • 3 dl kashewpähkinöitä
  • 1 pakastettu banaani
  • 3 dl pakastemansikoita
  • 2 dl pakastettuja persikan siivuja
  • 1 tl vaniljajauhetta
  • 1-3 dl vettä (mitä enemmän vettä lisäät, sitä pirtelömäisempi koostumus)
  • 2-3 rkl hunajaa (vegaaninen versio: käytä esim. agavesiirappia)

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  2. Valitse nopeus 1 alkuun.
  3. Käynnistä laite ja nosta teho nopeasti teholle 10, lopulta täydelle teholle (High). Käytä tampperia tarvittaessa, työntääksesi aineksia teriä kohti, koneen käydessä.
  4. Noin 30 – 60 sekunnin kuluttua moottorin ääni alkaa muuttua ja sekoitettavan seoksen pintaan muodostuu neljä kumpua.
  5. Sammuta laite. Tarjoa heti.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.