Mansikkajuustokakku-jäätelö

Home / Reseptit / Jäiset jälkiruoat / Mansikkajuustokakku-jäätelö

Tuorejuusto ja täysmaito sekoitetaan pakastemansikoiden kanssa ja kuorrutetaan sitten kuohukermalla ja koristellaan mustikoilla. Täydellinen jälkiruokajuoma, kun haluat tarjota vieraillesi jälkiruoan joka paitsi maistuu herkulliselta, myös näyttää upealta. Tämä herkku on ihastuttavan helppo ja nopea valmistaa isommallekin seurueelle.

Mansikkajuustokakku-jäätelö

Määrä: n. 5 dl
Aika: 11 min

Ainekset

  • 1,2 dl täysmaitoa
  • 6 rkl (85 g) tuorejuustoa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1/4 tl vaniljajauhetta
  • 0,8 dl sokeria
  • 3,5 dl (225 g) pakastemansikkaa
  • 1,2 dl jäitä
  • Kermavaahtoa koristeluun
  • 4 3/4 dl  tuoreita mustikoita koristeluun

Valmistus

  1. Laita täysmaito, tuorejuusto, sitruunamehu, vanilja, sokeri, pakastemansikat ja jäät Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  2. Valitse nopeus 1.
  3. Käynnistä laite ja nosta teho täydelle teholle.
  4. Käytä koneen mukana toimitettavaa “tampperia” – muovista sauvaa – työntääksesi aineksia teriä kohti koneen käydessä.
  5. 30-60 sekunnin kuluttua moottorin ääni muuttuu ja sekoitus muodostaa 4 symmetristä kohoumaa pintaan kannussa.
  6. Sammuta laite. Älä työstä seosta liian pitkään, jotta jäätelö ei ala sulaa.
  7. Täytä lasit puolilleen juustokakkujäätelöä ja kuorruta kermavaahdolla. Koristele mustikoilla ja tarjoile heti!

 

Related Posts

Leave a Comment

4 × 4 =

Vitamixin ammattilaitteetlöydät täältä!
+