Ananas-kurkku Gazpacho

Tällä Pipsa Hurmerinnan herkullisella gazpacho-reseptillä hurmaat ruokailijat ja valmistat hurmaavan raikkaan vihreän gazpachon!

Ainekset

  • 1 kurkku, paloiteltuna, kuorineen
  • 1 ananas, kuorittuna, paloiteltuna
  • 2,5 dl tuorepuristettua ananasmehua
  • 1 vihreä chili
  • 1 salaattisipuli
  • 1 lime
  • 2 tl merisuolaa
  • 1 nippu korianteria, lehdet ja varret. Säästä osa koristeluun
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 kourallinen cashewpähkinöitä

Valmistus

  1. Laita puolet kurkusta, puolet ananaksesta, vihreä chili, sipuli, limen mehu, suolaa ja pippuria Vitamix-kannuun ja sekoita täydellä teholla noin 2 min, kunnes koostumus on sileää.
  2. Lisää loput kurkusta, ananaksesta, korianterista, sekä 1 rkl oliiviöljyä. Sekoita hetki, mutta jätä keittoon tekstuuria, älä siis sekoita sitä aivan sileäksi. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja/tai pippuria.
  3. Nosta keitto jääkaappiin pariksi tunniksi ennen tarjoilua, jotta maku saa tekeytyä ja keitosta tulee aivan kylmää.
  4. Maista vielä maku ennen tarjoilua ja lisää tarvittaessa mausteita. Koristele pähkinöillä, korianterilla ja oliiviöljyllä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.