Hibiscus–Banaani Nice Cream

Nauti kermaisesta, zero-waste jälkiruoasta jossa blendataan iloisesti sekaisin teelehdet sekä jäiset hedelmät niin että niistä muodostuu ihana, maukas, terveellinen herkku!

Hibiscus-banaani nice cream

Aika: 10 min

Määrä: 3 annosta, 720 ml

Ainekset

  • 2 rkl (9 g) hibiscusteetä
  • 125 ml kuumaa vettä, teen uuttamiseen
  • 125 ml mantelimaitoa
  • 225 g pakastemansikkaa
  • 225 g siivutettua, pakastettua banaania

Valmistus

  1. Laita hibiscustee hautumaan kuumaan veteen ja hauduta kunnes se on omaan makuusi sopivan vahvuista. Nosta se sitten jääkaappiin jäähtymään.
  2. Laita tee, lehtineen päivineen, Vitamix-kannuun mantelimaidon kera ja sulje kansi.
  3. Käynnistä blenderi matalimmalla teholla, ja nosta teho sitten täydelle teholle.
  4. Sekoita 20 sekuntia.
  5. Sammuta laite. Avaa kansi ja lisää sekaan jäiset mansikat ja banaanit. Sulje kansi uudelleen.
  6. Käynnistä laite matalimmalla teholla ja nosta teho sitten nopeasti täydelle teholle, käytä tampperia työnnelläksesi aineksia teriä kohti koneen käydessä.
  7. Noin 30-45 sekunnin kuluttua, moottorin ääni muuttuu ja seoksen pintaan muodostuu neljä kumpua ainesten virratessa kannussa. Sammuta laite. Älä sekoita liikaa, ettei jäätelö ala sulaa.
  8. Tarjoile heti.

Vinkki!

Jos jäätelö ehtii sulaa liikaa, voit yksinkertaisesti nostaa sen hetkeksi pakastimeen, kunnes se jähmettyy sopivasti.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.