Juuri sopivan raikas, vahva ja maukas keitto joka valmistetaan tuoreista kasviksista, tuoreesta inkivääristä ja vihreästä currytahnasta.
Kanaramen
Määrä: 1 litra
Aika: 15 min
Ainekset
- 960 ml kanalientä
- 0,8 dl soijaa
- 0,8 dl riisiviinietikkaa
- 2 tl vihreää currytahnaa
- 1 rkl tuoretta inkivääriä
- 1 tl shichimi togarashia
- 1 rkl seesaminsiemenöljyä
- 0,5 dl tummaa sokeria
- n. 2,5 dl kypsennettyjä ramen nuudeleita per annos
- 0,5 dl (30 g) hienonnettua kevätsipulinvartta per annos
- 1,2 dl (45 g) parsakaalia, hienonnettuna
Valmistus
- Laita kanaliemi, soija, riisiviinietikka, currytahna, inkivääri, shichimi togarashi, seesaminsiemenöljy ja tumma sokeri Vitamix-kannuun mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
- Valitse nopeus 1.
- Käynnistä laite ja nosta tehot täydelle teholle, tai valitse valmis kuumien keittojen ohjelma.
- Sekoita 5 min ja 35 sekuntia, tai anna kuumien keittojen ohjelman käydä loppuun.
- Tarjoilu: jaa nuudelit keittokulhoihin. Kaada jokaisen annoksen päälle 360 ml keittoa. Ripottele päälle parsakaalia, salaattisipulia ja muita haluamiasi kasviksia.Voit myös keittää kananmunia ja tarjoilla niitä keiton kera.