Juuri sopivan raikas, vahva ja maukas keitto joka valmistetaan tuoreista kasviksista, tuoreesta inkivääristä ja vihreästä currytahnasta. 

Kanaramen

Määrä: 1 litra
Aika: 15 min

Ainekset

  • 960 ml kanalientä
  • 0,8 dl soijaa
  • 0,8 dl riisiviinietikkaa
  • 2 tl vihreää currytahnaa
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä
  • 1 tl shichimi togarashia
  • 1 rkl seesaminsiemenöljyä
  • 0,5 dl tummaa sokeria
  • n. 2,5 dl kypsennettyjä ramen nuudeleita per annos
  • 0,5 dl (30 g) hienonnettua kevätsipulinvartta per annos
  • 1,2 dl (45 g) parsakaalia, hienonnettuna

Valmistus

  1. Laita kanaliemi, soija, riisiviinietikka, currytahna, inkivääri, shichimi togarashi, seesaminsiemenöljy ja tumma sokeri Vitamix-kannuun mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  2. Valitse nopeus 1.
  3. Käynnistä laite ja nosta tehot täydelle teholle, tai valitse valmis kuumien keittojen ohjelma.
  4. Sekoita 5 min ja 35 sekuntia, tai anna kuumien keittojen ohjelman käydä loppuun.
  5. Tarjoilu: jaa nuudelit keittokulhoihin. Kaada jokaisen annoksen päälle 360 ml keittoa. Ripottele päälle parsakaalia, salaattisipulia ja muita haluamiasi kasviksia.Voit myös keittää kananmunia ja tarjoilla niitä keiton kera.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.