Tämä herkullinen keitto, kuten muutkin “Vitamix-keitot”, valmistuu vain kuudessa minuutissa. Lisää sekaan pari höyrytettyä parsakaalia lisätekstuuriksi ja nauti vaivattomasti syntyneestä suurherkusta!
Parsakaali-juustokeitto
Annoskoko: 480 ml (2 kuppia)
Valmistusaika: 15 minuuttia
Ainekset
- 2,5 dl maitoa
- 1,2 dl (38 g) raastettua cheddarjuustoa
- 200 g parsa- tai kukkakaalia (tuoretta tai pakastettua), keitettynä tai höyrytettynä
- 1 tl sipulia hienonnettuna
- 1/2 kana- tai kasvisliemikuutiota
Valmistus
- Laita ainekset Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja kiinnitä kansi.
- Valitset nopeus 1.
- Käynnistä laite ja kasvata nopeutta nopeasti teholle 10, lopulta täydelle teholle (High).
- Sekoita 5–6 minuuttia tai kunnes kannen alta nousee höyryä.
- Tarjoile höyrytetyn parsakaalin kera jos haluat keittoon hieman lisää tekstuuria.