Kermainen paahdettu valkosipuli-tomaattikastike

Kermainen paahdettu valkosipuli-tomaattikastike

Ainekset

  • 6 kpl Roma tomaattia
  • 1 kpl sipuli
  • 6 kpl valkosipulinkynttä
  • 2 rkl (30 ml) oliiviöljyä
  • 2 rkl (8 g) tuoretta persiljaa
  • 240 ml soijamaitoa tai tavallista maitoa
  • suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 165°C:seen.
  2. Laita tomaatit, sipuli ja valkosipuli leivinpaperilla vuoratulle pellille. Roiski pinnalle oliiviöljyä ja peitä foliolla.
  3. Paahda uunissa noin 1h.
  4. Laita sitten kaikki ainekset Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  5. Valitse nopeus 1 alkuun.
  6. Käynnistä laite ja nosta teho nopeudelle 10, lopulta täydelle teholle (High).
  7. Sekoita 1 min, kunnes kastike on sileää ja paksua.
  8. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  9. Tarjoile kasvisten ja pastan kera.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.