Tämä kermainen kastike on täydellinen lisuke brunssille. Se sopii erityisen hyvin kypsennetyn parsan ja uppominuen kanssa!

Avokado Hollandaiseparsaa ja avokado hollandaise -kastiketta

Määrä: 480 ml
Aika: 12 min

Ainekset

  • 4 tl sitruunamehua
  • 1 kypsä avokado, kuorittu, kivi poistettuna ja paloiteltuna
  • 2,5 dl kuumaa vettä
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 4 rkl (60 ml) kasviöljyä, esim. extra neitsyt oliiviöljyä

Valmistus

  1. Laita sitruunamehu, avokado, kuuma vesi, suola ja mustapippuri Vitamix-kannuun mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  2. Valitse nopeus 1.
  3. Käynnistä laite ja nosta teho hiljalleen teholle 10, sitten täydelle teholle (High).
  4. Sekoita 1 min täydellä teholla.
  5. Laske nopeus teholle 8 ja avaa kannen pieni korkki. Valuta ohuena vanana sekaan öljy, koneen edelleen käydessä. Sulje sitten korkki.
  6. Sekoita vielä 15 sekuntia tai kunnes koostumus on haluamasi laista.