Tämä kermainen kastike on täydellinen lisuke brunssille. Se sopii erityisen hyvin kypsennetyn parsan ja uppominuen kanssa!
Avokado Hollandaise
Määrä: 480 ml
Aika: 12 min
Ainekset
- 4 tl sitruunamehua
- 1 kypsä avokado, kuorittu, kivi poistettuna ja paloiteltuna
- 2,5 dl kuumaa vettä
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 4 rkl (60 ml) kasviöljyä, esim. extra neitsyt oliiviöljyä
Valmistus
- Laita sitruunamehu, avokado, kuuma vesi, suola ja mustapippuri Vitamix-kannuun mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
- Valitse nopeus 1.
- Käynnistä laite ja nosta teho hiljalleen teholle 10, sitten täydelle teholle (High).
- Sekoita 1 min täydellä teholla.
- Laske nopeus teholle 8 ja avaa kannen pieni korkki. Valuta ohuena vanana sekaan öljy, koneen edelleen käydessä. Sulje sitten korkki.
- Sekoita vielä 15 sekuntia tai kunnes koostumus on haluamasi laista.