Kesän makuja – tämä mansikkavinegretti elävöittää minkä salaatin tahansa, mutta sopii erityisen hyvin babypinaatin, mansikoiden ja mantelin kaveriksi.
Mansikkavinegretti
Määrä: 480 ml
Aika: 15 min
Ainekset
- 2 ½ rkl riisiviinietikkaa
- 2 rkl tuoretta sitruunamehua
- 1 pieni valkosipulinkynsi, kuorittuna
- 1 rkl tuoretta ruohosipulia, hienonnettuna
- 1,5 rkl tuoretta basilikaa, hienonnettuna
- 1,5 rkl tuoretta persiljaa
- 1/2 tl merisuolaa
- 1 tl vastajauhettua mustapippuria
- 450 g tuoreita mansikoita
Valmistus
- Laita kaikki ainekset yllä mainitussa järjestyksessä Vitamix-kannuun ja sulje kansi.
- Valitse nopeus 1.
- Käynnistä laite ja nosta teho 10:een, sitten täydelle teholle (High).
- Sekoita 30 – 40 sekuntia tai kunnes kastike on sileää.