Mansikkavinegretti

Home / Reseptit / Kastikkeet / Mansikkavinegretti

Kesän makuja – tämä mansikkavinegretti elävöittää minkä salaatin tahansa, mutta sopii erityisen hyvin babypinaatin, mansikoiden ja mantelin kaveriksi.

Mansikkavinegretti

Määrä: 480 ml
Aika: 15 min

Ainekset

  • 2 ½ rkl riisiviinietikkaa
  • 2 rkl tuoretta sitruunamehua
  • 1 pieni valkosipulinkynsi, kuorittuna
  • 1 rkl tuoretta ruohosipulia, hienonnettuna
  • 1,5 rkl tuoretta basilikaa, hienonnettuna
  • 1,5 rkl tuoretta persiljaa
  • 1/2 tl merisuolaa
  • 1 tl vastajauhettua mustapippuria
  • 450 g tuoreita mansikoita

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset yllä mainitussa järjestyksessä Vitamix-kannuun ja sulje kansi.
  2. Valitse nopeus 1.
  3. Käynnistä laite ja nosta teho 10:een, sitten täydelle teholle (High).
  4. Sekoita 30 – 40 sekuntia tai kunnes kastike on sileää.
Related Posts

Leave a Comment

15 − 4 =

Vitamixin ammattilaitteetlöydät täältä!
+
Ananasjuice | The Blender