Itsetehty mantelijauho on täydellinen vaihtoehto vehnäjauholle ja sen valmistukseen menee vain 5 minuuttia! Jauho valmistuu pelkistä manteleista ja on siten sekä gluteeniton, että paleo-ystävällinen.

Mantelijauho

Määrä: 4,8 dl
Aika: 5 min

Ainekset

  • 475 g manteleita

Valmistus

  1. Laita mantelit Vitamix-kannuun ja kiinnitä kansi.
  2. Valitse nopeus 1.
  3. Käynnistä kone ja nosta teho täydelle teholle.
  4. Sekoita 6–8 sekuntia ja sammuta laite.
  5. Avaa kansi ja kaavi manteliseos reunoilta nuolijan avulla. Toista sekoitusprosessia kunnes koostumus on haluamasi laista.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 + two =