Viikko 1: Aloita yksinkertaisesti

My Vitamix 30

Viikko 1
Aloita yksinkertaisesti

Viikko 2
Keitot ja välipalat

Viikko 3
Beyond Blending

Viikko 4
Täyttä ruokaa

Blendauksen perusteet

Olemme valmistaneet maailman parhaita blendereitä jo yli 100 vuotta, ja vaikka ruokatrendejä tulee ja menee, ovat smoothiet pitäneet pintansa vuosikymmenestä toiseen suosikkien kärjessä. Eikä se ole mikään ihme – smoothiet on helppo ja nopea valmistaa, noin 2 minuutissa alusta loppuun ja ne ovat uskomattoman monipuolisia. Valitse alta resepti ja sukella herkullisten, ravinteikkaiden, super silkkisten smoothieiden maailmaan!

Kun olet tottunut smoothieihin ja pakastejuomiin, kokeile kasvimaidon tekemistä. Ei ole vain kustannustehokkaampaa valmistaa useimpia maidotonta maitoa kotona, vaan voit päättää itse, mitä aineksia niihin lisätään. Tämä tarkoittaa lisäaineiden, kuten sakeutusaineiden ja säilöntäaineiden, väliin jättämistä ja turhan sokerin rajoittamista.


Suosikkireseptejä

Aloitamme tämän viikon muutamalla yksinkertaisella blendauksella. Tutustu ensin muutamaan suosikkiin ja testaa sitten itse!

VITAMIX VINKKI: KANNUN TÄYTTÄMINEN

Aloita kannun täyttäminen nestemmäisimmistä, jatka kevyimmillä kiinteillä ja lopuksi kovimmat sekä jäiset ainekset päällimmäiseksi. Tämä auttaa aineksia liikkumaan ja sekoittumaan kannussa tehokkaimmin. Muista myös käyttää tampperia ainesten paineluun teriä kohti jos massa ei lähde liikkumaan vapaasti!

Aloita näistä resepteistä

Aloita yhdellä tai parilla reseptillä päivässä, jatka sitten muokkaamalla reseptejä enemmän omaan makuusi – haluatko niihin enemmän makeutta? ehkäpä haluat säätää niiden paksuutta? Kokeile lisätä tai vähentää kasvisten, nesteen, pähkinöiden määrää. Voit yllättyä, miten helposti smoothiet taipuvat ja muuttuvat pienillä vaihdoksilla!

Smoothiet

Kolmen marjan smoothie

KOLMEN MARJAN SMOOTHIE

Mansikat, mustikat, ja vadelmat sekoittuvat vähärasvaisen jogurtin kanssa ihanan makeaksi ja pehmeäksi, laventelin sävyiseksi smoothieksi.

Avaa resepti >

GOING GREEN SMOOTHIE

Upea sekoitus makeita hedelmiä ja tuoretta pinaattia, tämä on loistava aloitusresepti, kun haluat aloittaa vihresmoothieiden maailmassa.

Avaa resepti >

mustikka-banaani-appelsiinismoothie

MUSTIKKA-BANAANI-APPELSIINI

Lapset rakastavat tämän smoothien makua, sekä sen upeaa violettia väriä! Tämä smoothie on loistava virkistävä välipala ja jos lisäät siihen sekaan jäitä, saat siitä uskomattoman ihanan sorbetin!

Avaa resepti >

sitrussmoothie

SITRUSSMOOTHIE

Pakastettu mango pyöristää ja pehmentää juuri sopivasti raikkaat sitruksen maut ananaksesta, appelsiinista ja sitruunasta tässä lasillisessa smoothieta joka maistuu palalta kesäistä paratiisia.

Avaa resepti >

Jäiset juomat

Vitamixin Karamelli-Frappé juoma

KARAMELLI-ESPRESSO FRAPPÉ

Jäinen sekoitus espressoa, karamellia ja suklaata saa kahvijuomasi maistumaan ja näyttämään aidon baristan loihtimalta!

Avaa resepti >

MEZCAL PALOMA

Kyllästyttääkö perinteinen margarita? Testaa tätä raikasta versiota suositusta meksikolaisesta drinkistä sen sijaan! ‘Kyllästyttääkö perinteinen margarita? Testaa tätä raikasta versiota suositusta meksikolaisesta drinkistä sen sijaan!

Avaa resepti >

Hedelmäisiä margarita-drinkkejä tarjoiluastiassa

TÄYSHEDELMÄ-MARGARITA

Et voi sanoa maistaneesi kunnon margaritaa, ennen kuin olet valmistanut sen kokonaisista hedelmistä!

Avaa resepti >

Mocha mint shake | The Blender

MOKKA-MINTTU SHAKE

Tämä suklaa-minttu-mokka shake on hauska niin kuumana kesäpäivänä, tai kun haluat tarjota jotain herkullista ja virkistävää ystävillesi.

Avaa resepti >

Itse tehdyt kasvimaidot

mantelimaito

MANTELIMAITO

Itse tehty mantelimaito ei sisällä turhia lisäaineita ja voit käyttää sitä leivontaan, ruoanlaittoon tai vaikkapa murojen sekaan.

Avaa resepti >

kookosmaito

KOOKOSMAITO

Tarvitset vain kaksi ainesta ja sinulla on valmista kookosmaitoa jota voit käyttää keittoihin, smoothieihin ja leivontaan.

Avaa resepti >

kauramaito

KAURAMAITO

Itse tehty kauramaito on herkullista, kermaista ja edullista – täydellinen vaihtoehto perinteiselle lehmänmaidolle sekä monen suosikki kasvimaidoista.

Avaa resepti >

soijamaito

SOIJAMAITO

Tämä itse tehty soijamaito on maukas vaihtoehto perinteiselle maidolle ja voit käyttää sitä monipuolisesti! Se on suosikkejamme murojen kanssa ja leivonnassa.

Avaa resepti >