Valkosuklaa “Cheesecake” Fondue

Kun mielesi tekee juustokakkua, mutta aikaa ei ole, tämä on hyvä ja hauska vaihtoehto. Tarjoile marjojen, hedelmien tai lempi keksiesi kera.

Valkosuklaa “Cheesecake” Fondue

valkosuklaa cheesecake fondue

Määrä: 1,1 L
Aika: 18 min

Ainekset

  • 2,5 dl vispikermaa
  • 1,2 dl kermaviiliä
  • 170 g Mascarpone juustoa
  • 230 g Neufchatel juustoa
  • 0,5 dl sokeria
  • 1/4 tl jauhettua muskottipähkinää
  • 1/4 tl kanelia
  • 1 tl vaniljajauhetta
  • 230 g paloiteltua valkosuklaata

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  2. Valitse nopeus 1.
  3. Käynnistä laite ja nosta teho täydelle teholle.
  4. Sekoita 3 minuuttia ja käytä tampperia apuna työnnelläksesi aineksia teriä kohti koneen käydessä. Kaada seos fondue-kattilaan.
  5. Tarjoile esim. sokerikakun, päärynäsiivujen, tuoreiden omenasiivujen ja kuivattujen hedelmien kera.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.