Vitamix Explorian -sarja saa täydennystä

Vitamixin Explorian-sarja on saanut täydennystä. E320-mallissa on klassisen mallinen manuaalinen moottoriosa, josta löydät 1-10 portaisen nopeudensäädön sekä pulssitoiminnon. Näillä kahdella yksinkertaisella säädöllä saat valmistettua kaikki haluamasi ruoat ja tekstuurit!

Vitamix Explorian E320

Vitamix Explorian E320

Explorian E320 on Vitamixin klassikkoblenderi uudella twistillä. Siinä on manuaalinen nopeudensäätö ja pulssitoiminto. Laite toimitetaan leveäpohjaisella, matalalla 2 L kannulla, minkä ansiosta se on tilava, mutta mahtuu keittiön yläkaappien alle.

Lue lisää Vitamix Explorian E320:stä

Vitamix Explorian -sarjan ensimmäiseen malliin, E310, verrattuna tämä uusi malli toimitetaan isomman 2-litraisen kannun kera. Kahden litran kannun pohja on E310-mallin 1,4L:n kannua leveämpi, minkä ansiosta saat isot ja jähmeätkin massat pyörimään erityisen hyvin. Tämä on erityisen hyvä ominaisuus myös raakakokeille, sillä tiiviit raakakakkumassat pyörivät laakeammassa 2L-kannussa helposti. Kannu on laakeampi, mutta kuta kuinkin saman korkuinen kuin 1,4L kannu, mikä tarkoittaa että molemmat mallit mahtuvat kannuineen helposti keittiön kaappien alle.

Voit halutessasi samalla tai myöhemmin täydentää E320-mallia erilaisilla sekoitusastioilla.

Cup adapter

Cup adapter

Explorian E320 -malliin yhteensopiva Cup adapter mahdollistaa pienempien sekoitusastioiden käytön Explorianin kanssa. Aiemmin pienimmät astiat olivat saatavilla vain Ascent-sarjaan.

Paketissa toimitetaan 600ml sekoituspullo, johon voit valmistaa smoothiesi suoraan ja napata mukaasi.

Tutustu Cup adapter-lisäosaan

Explorian E320 -yhteensopivia lisäosia

Vitamix kuivakannu

Kuivakannu

0,9 L kuivakannulla jauhat kuivat ainekset nopeasti juuri niin sileäksi jauheeksi kuin haluat! Lue lisää

under blade scraper

Under Blade Scraper

Tällä kätevällä, hassun mallisella nuolijalla saat kaavittua seokset terienkin alta helposti. Lue lisää

Explorian tampperin pidike

Tampperin pidike

Älä enää koskaan hukkaa tampperiasi keittiön laatikoihin. Säilytä se koneen kyljessä. Lue lisää

Super tehokas ja kestävä tehosekoitin

Vitamix Explorian -sarja vetoaa kuluttajiin, jotka haluavat yksinkertaisen, manuaalisen, mutta super tehokkaan tehosekoittimen käyttöönsä. Vitamix Explorian tarjoaa valikoimamme edullisimpiin hintoihin, luotettavasti Vitamix-laatua olevan tehosekoittimen, jolla voit valmistaa kaiken jäätelöistä kuumiin keittoihin.

Tutustu Vitamixin mahdollisuuksiin

Olemme koonneet uusille Vitamixin käyttäjille ilmaisen My Vitamix 30 -ohjelman, joka kuukauden aikana ohjaa sinut tutustumaan erilaisiin valmistustekniikoihin smoothielle, mehuille, leiville, taikinoille ja kuumille keitoille ym. Vain mielikuvitus on rajana, kun pääset alkuun Vitamixin kanssa!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.