Aamiaiskakku kirsikoilla hurmaa aamukahvin seurana. Tämä on ihana resepti viikonloppuun ja brunssille!
Aamiaiskakku kirsikoilla
Määrä: 12 annosta
Aika: 45 min
Ainekset
- 3,5 dl kaurahiutaleita
- 1,2 dl täysjyvävehnäjauhoa
- 1 tl leivinjauhetta
- 1/2 tl kanelia
- 1/2 tl suolaa
- 1,8 dl (165 g) tummaa sokeria
- 60 g voita
- 2 kananmunaa
- 3,5 dl maitoa
- 150 g jäisiä kirsikoita
Valmistus
- Lämmitä uuni 180°C:seen. Voitele 23 cm x 23 cm uunivuoka voilla tai öljyllä.
- Sekoita kaurahiutaleet, jauhot, leivinjauhe, kaneli ja suola kulhossa. Laita sivuun odottamaan.
- Laita sokeri, voi, kananmunat ja maito Vitamix-kannuun ja sulje kansi.
- Valitse nopeus 1.
- Käynnistä laite ja nosta teho nopeudelle 10, sitten täydelle nopeudelle (High).
- Sekoita 30 sekuntia. Sammuta laite.
- Kaada seos kannusta kulhoon kuiva-aineiden sekaan ja sekoita hyvin. Lisää sekaan kirsikat.
- Kaada taikina uunivuokaan.
- Paista 25-30 min tai kunnes pinta on kullanruskea. Anna jäähtyä.