Aamiaiskakku kirsikoilla

Aamiaiskakku kirsikoilla hurmaa aamukahvin seurana. Tämä on ihana resepti viikonloppuun ja brunssille!

Aamiaiskakku kirsikoilla

aamiaiskakku kirsikoilla

Määrä: 12 annosta
Aika: 45 min

Ainekset

  • 3,5 dl kaurahiutaleita
  • 1,2 dl täysjyvävehnäjauhoa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl kanelia
  • 1/2 tl suolaa
  • 1,8 dl (165 g) tummaa sokeria
  • 60 g voita
  • 2 kananmunaa
  • 3,5 dl maitoa
  • 150 g jäisiä kirsikoita

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 180°C:seen. Voitele 23 cm x 23 cm uunivuoka voilla tai öljyllä.
  2. Sekoita kaurahiutaleet, jauhot, leivinjauhe, kaneli ja suola kulhossa. Laita sivuun odottamaan.
  3. Laita sokeri, voi, kananmunat ja maito Vitamix-kannuun ja sulje kansi.
  4. Valitse nopeus 1.
  5. Käynnistä laite ja nosta teho nopeudelle 10, sitten täydelle nopeudelle (High).
  6. Sekoita 30 sekuntia. Sammuta laite.
  7. Kaada seos kannusta kulhoon kuiva-aineiden sekaan ja sekoita hyvin. Lisää sekaan kirsikat.
  8. Kaada taikina uunivuokaan.
  9. Paista 25-30 min tai kunnes pinta on kullanruskea. Anna jäähtyä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.