After Eight -keksit

Tämä resepti on kaikille minttusuklaan ystäville; nämä suklaakeksit saavat takuuvarmasti veden nousemaan kielelle! Syö keksit mieluusti lämpiminä, suoraan uunista, maksimoidaksesi makunautinnon.

After Eight -keksit

Määrä: 20 kpl
Aika: 3 h 15 min

Ainekset

  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • ½ dl kaakaojauhetta
  • ¼ tl ruokasoodaa
  • ¼ tl suolaa
  • 1 iso kananmuna
  • 1 tl vaniljajauhetta
  • 1 ½ dl sokeria
  • 55 g voita
  • 20 kpl After Eight -minttusuklaita

Valmistus

  1. Laita jauhot, kaakao, ruokasooda ja suola kulhoon ja sekoita.
  2. Laita kananmuna, vaniljajauhe, sokeri ja voi kannuun ja sulje kansi.
  3. Valitse nopeus 1.
  4. Käynnistä laite ja nosta tehoa täydelle teholle.
  5. Sekoita 25 sekuntia.
  6. Kaada seos sitten kulhoon kuivien ainesten päälle ja sekoita huolellisesti.
  7. Kokoa taikina palloksi ja muotoile siitä sitten 30 cm pitkä pötkö. Kääri pötkö voipaperiin ja laita pakkaseen 3 tunniksi (säilyy pakkasessa 3kk joten voit tehdä pari pötköä hätävaraksi!).
  8. Lämmitä uuni 180°C:seen. Jaa pakastettu taikina 0,5 cm paksuisiksi siivuiksi ja nostele ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille n. 2,5 cm välein toisistaan.
  9. Paista 8–10 min.
  10. Kun keksit on paistettu, ota 2 keksiä ja laita 1 After Eight -suklaa niiden väliin. Paina yhteen varovasti ja anna suklaan sulaa keksien väliin.  Anna jäähtyä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.