Nämä suklaiset avokadopannukakut ovat täydellisiä viikonlopun brunssille. Nämä pannukakut ovat luontaisesti gluteenittomia ja ne saavat makeutta itsetehdystä suklaakastikkeesta. 

Avokado-suklaapannukakut

avokado-suklaapannukakut

Määrä: 12 kpl (amerikkalaisia pannukakkuja)
Aika: 20 min

Pannukakut

Ainekset

  • 300 ml mantelimaitoa
  • 2 isoa kananmunaa
  • 1/2 avokado, siemen ja kuori poistettuna
  • 1/2 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 2 rkl taatelisosetta
  • 2,5 dl (150 g) gluteenitonta jauhoa
  • 2 rkl öljyä paistamiseen

Valmistus

  1. Laita maito, kananmunat, avokado, leivinjauhe, kaakao ja taatelisose Vitamix-kannuun mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  2. Valitse nopeus 1, käynnistä laite ja nosta teho sitten nopeudelle 2. Sekoita 20 sekuntia. Nosta teho sitten nopeudelle 4 ja sekoita vielä 20 sekuntia.
  3. Kuumenna öljyä paistinpannulla korkealla lämmöllä, kaada sitten varovasti pannukakkutaikinaa suoraan kannusta pannulle (noin 2 rkl taikinaa per pannukakku).
  4. Paista 2–3 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat paistuneet kypsiksi.

Suklaakastike

Ainekset

  • 3 rkl mantelimaitoa
  • 2 rkl kookosjogurttia
  • 3 rkl taatelisosetta
  • 2 rkl kaakaojauhetta

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset Vitamix-kannuun mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  2. Valitse nopeus 1, käynnistä laite ja nosta teho sitten nopeudelle 4. Sekoita 20 sekuntia. Jos pidät enemmän lämpimästä kastikkeesta, voit jatkaa sekoittamista vielä pari minuuttia.
  3.  Tarjoile pannukakut suklaakastikkeen kera, nokareella jogurttia ja pekaanipähkinöitä.

Kuva: Natasha Corrett

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.