Tämä cashew-ranskankerma on vegaaninen vaihtoehto keittoihin, tacoihin, tortilloihin tai muihin lempiruokiisi.

Cashew “ranskankerma” (Vegaaninen)

Cashew "ranskankerma"

Määrä: 360 ml
Aika: 5 min

Ainekset

  • 125 g cashewpähkinöitä (liota väh. 3 tuntia, huuhtele)
  • 1,2 dl vettä
  • 3 rkl vastapuristettua sitruunamehua
  • 1/2 tl merisuolaa
  • 1/2 valkosipulinkynsi , kuorittu
  • 1/4 salottisipulia
  • mausta mustapippurilla

Valmistus

  1. Huuhtele liotetut cashewpähkinät huolella.
  2. Laita kaikki ainekset Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  3. Valitse nopeus 1, käynnistä laite ja nosta nopeus täydelle teholle.
  4. Sekoita 20 sekuntia, kunnes koostumus on kermaista.
  5. Lisää vettä jos kaipaat löysempää koostumusta. Sekoita vielä muutama sekunti, kunnes koostumus on haluamasi laista.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.