Gluteenittomat jälkiruoat voivat olla maukkaita ja mehukkaita! Kuten nämä herkulliset browniet, jotka ovat kaiken lisäksi ihanan helppoja valmistaa!
Gluteenittomat Browniet
Määrä: 9 palaa
Aika: 35 min
Ainekset
- Tomusokeria (pinnalle)
- 2,5 dl (120 g) rouhittuja pähkinöitä, vapaaehtoinen
- 225 g maitosuklaata/ suklaahippuja
- 3 isoa kananmunaa
- 1 tl vaniljajauheita
- 1,8 dl (150 g) sokeria
- 75 g voita, paloina
- 1 tl suolaa
- 1 tl jauhettua kanelia
- 0,5 dl kaakaojauhetta
- 0,8 dl maizenaa
Valmistus
- Laita uuni lämpenemään 180°C:seen ja voitele uunivuoka (20x20cm).
- Sekoita maizena, kaakaojauhe, kaneli ja suola kulhossa.
- Laita sokeri, voi, vaniljajauhe ja kananmunat Vitamix-kannuun mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
- Valitse nopeus 1.
- Käynnistä laite ja nosta teho täydelle teholle.
- Sekoita 35 sekuntia tai kunnes kaikki ainekset ovat kunnolla sekaisin.
- Sekoita seos kuiva-ainesten sekaan kulhossa ja lisää suklaahiput sekä pähkinärouhe.
- Kaada taikina uunivuokaan ja paista 30–35 minuuttia tai kunnes se ei enää ole tahmeaa keskeltä (testaa kypsyys työntämällä hammastikku tai vastaava brownien keskelle. Jos siihen ei tartu taikinaa, brownie on valmis).
- Viimeistele kevyellä kerroksella tomusokeria ja leikkaa paloiksi.