Granatäpple och Whisky cocktail

Körsbär och granatäpple balanserar upp smaken från en rye whiskey i det här receptet.

Granatäpple och Whiskey Cocktail

Mängd: 4 glas
Tid: 15 min

Ingredienser

  • 240 ml rye whiskey
  • 120 ml pressad citron
  • 120 ml granatäpplejuice
  • 2 msk honung
  • 60 ml körsbärsjuice
  • 2 dashes Angostura bitter
  • 180 ml club soda
  • Is, plus extra till glasen
  • 4 strimlor citronskal, till garnering
  • Granatäpplekärnor till garnering

Gör så här

  1. Fyll 4 highball-glas med is och ställ åt sidan.
  2. Lägg ned alla ingredienser (förutom de två sista som är till garnering) i kannan i ovanstående ordning och fäst locket.
  3. Välj hastighet 1.
  4. Starta maskinen och fortsätt mixa på lägsta hastighet i 30-45 sekunder.
  5. Fördela drinken i de fyra glasen och garnera med citronzest och granatäpplekärnor. Servera direkt.

TIPS! För få mer skum, mixa ned ett ägg tillsammans med de övriga ingredienserna.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.