Hollantilainen omenapannukakku

Hollantilainen omenapannukakku

hollantilainen omenapannukakku

Omenat

  • 2 rkl (30 g) voita
  • 3 omenoita, lohkoina
  • ½ dl (50 g) sokeria
  • ½ tl kanelia
  • ¼ tl muskottipähkinää
  1. Lämmitä uuni 200°C:seen. Voitele sitten uunivuoka.
  2. Paista omenalohkoja voissa ja sokerissa kanelilla sekä muskottipähkinällä maustettuna.
  3. Kaada vuokaan ja nosta sivuun.

Pannukakku

  • 3 kananmunaa
  • 1,2 dl vehnäjauhoa
  • 1,2 dl maitoa tai kasvimaitoa
  • 1 rkl kermaa tai luonnonjogurttia
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl vaniljajauhetta
  • Sokeria pinnalle tarjoiluun
  1. Laita kaikki ainekset Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  2. Valitse nopeus 1 alkuun.
  3. Käynnistä laite ja nosta teho nopeasti teholle 10, lopuksi täydelle teholle (High).
  4. Sekoita 30 sekuntia. Sammuta laite.
  5. Kaada taikina omenoiden päälle. Paista noin 20 minuuttia.
  6. Ripottele päälle sokeria ja tarjoile.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.