Perinteisen sokerihillon terveellisempi versio on tuorehillo. Tätä mansikkatuorehilloa maustavat hunaja ja serrano chili. Hillomainen rakenne syntyy puolestaan kuitu- ja ravinnerikkaista chia-siemenistä.
Mansikkatuorehillo
Määrä: 600 ml
Aika: 5 min
Ainekset
- 455 g mansikoita
- ½ dl omenaviinietikkaa
- 2 rkl hunajaa tai agavesiirappia (vegaani versio)
- 1 Serrano chili, ilman siemeniä, halkaistuna
- 2 rkl chiasiemeniä
Valmistus
- Laita kaikki ainekset Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
- Valitse nopeus 1.
- Käynnistä laite ja nosta teho täydelle teholle.
- Sekoita 45 sekuntia. Säilytä ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa.