Vegaaninen japanilainen raw food -keitto inkiväärillä, shiitakesienillä ja misolla (resepti: Ani Phyo).
Japanilainen miso-siitake-keitto
Määrä: 1,3 L
Aika: 6 min
Ainekset
- 7 dl (227 g) siitakesieniä
- 2 rkl soijaa
- 1,2 dl-2,4 dl oliiviöljyä
- 3 rkl misoa, tummaa tai vaaleaa
- 2,5 x 2,5 cm tuoretta inkivääriä, kuorittuna
- 1 valkosipulinkynsi, kuorittu
- 720 ml vettä
- 1 salottisipuli, hienonnettuna
Valmistus
- Laita siitakesienet marinoitumaan soijaan ja 3 rkl öljyyn. Laita sivuun odottamaan.
- Laita miso, loput oliiviöljystä, inkivääri, valkosipuli ja vesi Vitamix-kannuun ja sulje kansi.
- Valitse nopeus 1.
- Käynnistä laite ja nosta teho nopeudelle 10, sitten täydelle teholle (High).
- Sekoita 30 sekuntia.
- Tarjoa syviltä lautasilta siitakesienien ja salottisipulin kera.