Kalkkuna-myskikurpitsasose

Anna pienokaisesi maistella talven juhlavia makuja. Tämä soseruoka on herkullinen pieni makumatka jouluun!

Kalkkuna-myskikurpitsasose

kalkkuna-myskikurpitsasose

Määrä: 180 ml
Aika: 11 min

Kannu: Ascent-sarjan 225 ml sekoitusastia (jos käytät isompaa sekoitusastiaa, kannattaa ainesten määrää kasvattaa jotta seos pyörii kunnolla kannussa).

Ainekset

  • 0,8 dl myskikurpitsaa (butternut), kuorittuna, kuutioituna, uunissa paahdettuna ja jäähtyneenä
  • 0,6 dl kalkkunan rintaa, kypsennettynä, kuutioituna ja jäähtyneenä
  • 1 lehti tuoretta salviaa
  • 0,5 dl + 2 rkl maitoa (voit käyttää rintamaitoa, lehmänmaitoa tai haluamaasi kasvimaitoa)

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset Vitamix-sekoitusastiaan yllä mainitussa järjestyksessä ja kiinnitä teräosa. Teräosan on oltava kunnolla kiinni, tai kone ei käynnisty.
  2. Valitse nopeus 1 tai valmis sose-ohjelma.
  3. Käynnistä laite ja nosta teho täydelle teholle. Sekoita 1 min tai käynnistä sose-ohjelma ja anna sen käydä loppuun.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.