Anna pienokaisesi maistella talven juhlavia makuja. Tämä soseruoka on herkullinen pieni makumatka jouluun!
Kalkkuna-myskikurpitsasose
Määrä: 180 ml
Aika: 11 min
Kannu: Ascent-sarjan 225 ml sekoitusastia (jos käytät isompaa sekoitusastiaa, kannattaa ainesten määrää kasvattaa jotta seos pyörii kunnolla kannussa).
Ainekset
- 0,8 dl myskikurpitsaa (butternut), kuorittuna, kuutioituna, uunissa paahdettuna ja jäähtyneenä
- 0,6 dl kalkkunan rintaa, kypsennettynä, kuutioituna ja jäähtyneenä
- 1 lehti tuoretta salviaa
- 0,5 dl + 2 rkl maitoa (voit käyttää rintamaitoa, lehmänmaitoa tai haluamaasi kasvimaitoa)
Valmistus
- Laita kaikki ainekset Vitamix-sekoitusastiaan yllä mainitussa järjestyksessä ja kiinnitä teräosa. Teräosan on oltava kunnolla kiinni, tai kone ei käynnisty.
- Valitse nopeus 1 tai valmis sose-ohjelma.
- Käynnistä laite ja nosta teho täydelle teholle. Sekoita 1 min tai käynnistä sose-ohjelma ja anna sen käydä loppuun.