Myskikurpitsaa ja herneitä, currylla höystettynä

Home / Reseptit / Kasvisruoka / Myskikurpitsaa ja herneitä, currylla höystettynä

Anna lapsesi tutustua kaikkiin mahtaviin makuihin mitä maailmalta löytyy. Tässä reseptissä olemme käyttäneet hieman currya. Aloita pienellä määrällä ja lisää sitten hiljalleen sitä mukaa kun lapsesi tottuu curryn makuun. Voit kokeilla hieman erilaisia curry-mausteseoksia – osa niistä on voimakkaampia, toiset lempeämpiä. Ohjeessa käytettyä myskikurpitsaa voi löytää kaupoista myös Butternut-kurpitsa nimellä.

Myskikurpitsaa ja herneitä, currylla höystettynä

Määrä: 180 ml (HUOM – tämä resepti on suunniteltu pienelle kannulle. Isommissa kannuissa kannattaa valmistaa kerralla isompi määrä, jotta ainekset pyörivät riittävän hyvin kannussa)
Aika: 11 min

Ainekset

  • 90 ml maitoa (rintamaitoa tai muuta valinnaista maitoa)
  • ¼ tl curry-mausteseosta
  • 0,5 dl (45 g) vihreitä herneitä (keitä ja anna jäähtyä)
  • 1,6 dl (140 g) myskikurpitsaa (kuorittu, keitetty, jäähdytetty)

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  2. Valitse nopeus 1.
  3. Käynnistä laite ja nosta teho täydelle nopeudelle ja sekoita 1 min. Vaihtoehtoisesti voit käyttää koneen valmista leviteohjelmaa, jos laitteessasi on sellainen.
Related Posts

Leave a Comment

sixteen − 1 =

Vitamixin ammattilaitteetlöydät täältä!
+